Въпрос- как да оптимизирам за UK

beni7574

Active Member
Здравейте,
Имам нужда от съвет, как да оптимизирам единият от сайтовете си за UK.
Става въпрос за сайт, в който се предлагат реални услуги с голяма конкуренция. До момента сайта е рекламиран в Гугъл, Яху и сайтове за обяви. В крайна сметка реших, че ми е нужно нещо в дългосрочен план, защото когато спра рекламата, спират и поръчките.
Освен съвети, бихте могли и да ми предложите някой, който се занимава с оптимизиране на сайтове с опит в УК със заплащане.
Една от грешките ми е, че сайта не се хоства в УК, а в САЩ. Възможно ли е това да остане така, защото съм много доволна от Хостгатор и не бих искала да го сменям, но ако е важно, ще го прехвърля на УК сървър. Бихте ли ми предложили някой, от който вие сте доволни?

Благодаря Ви!
Поздрави!
Бени
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Искам да изкажа голямата си благодарност към Poltargaista! Беше така любезен да отдели от ценното си време и да сподели знанията си напълно безплатно, което не всеки би направил в днешно време!
Поздрави!
Бени
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Оптимизацията е с пари в платеното - В УК вече е все по трудно да се пробие на първа страница - а за първи места въобще и не става дума - След като вече сте ракламирали там сте забелязали че първите няколко места са Ебай и Амазон с по няколко резултата - когато става въпрос за стоки или други мощни сайтове когато става въпрос за услуги.
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Poltargaista
ако не е тайна сподели и с останалите. Благодаря !
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Вчера ми го пратиха от един webinar. Видето, както и аз, не казват неща, които повечето оптимизатори да не знаят - свеж, оригинален и стойностен контент. Тагове, формати и други неща, които повишават CTR и конверсия. Социални сигнали и ангажиране на потенциални и текущи клиенти. И най-важното беклинкове от авторитетни и тематични източници. Останалото е voodoo. :)
[video=youtube;scRbuUNFY5U]http://www.youtube.com/watch?v=scRbuUNFY5U#t=10[/video]
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Благодаря за мненията ! Важно за мен е през следващите три месеца да вляза в топ 100 за определени ключови думи . Моят уеб сайт предоставя реални услуги в много висока конкурентна среда . Започнах този сайт преди една година , за да могат клиентите ми да видят моите условия и цени на услугите и не на последно място да си сложа адреса във визитките и лифлетите:). Отначало не търсех трафик от Google. Плащах за реклама и все още го правя. В дългосрочен план искам да намирам клиенти от Google, като по този начин намаля разходите за реклама. Това е във възможностите на СЕО. Благодаря за всички съвети , който получих . Един месец ще оправям грешките на сайта.
Ще следвам съветите на Poltargaista :
Ще направя блог и ще напиша описания на всички услуги, които предлагам със снимки и видео. Ще регистрирам моя сайт в Google локал. Дълги ключови думи за всяка област на Лондон, в която предоставям услуги , индексиране на повече страници в Google и след това качествен линк билдинг .
Мисля, че няма нищо невъзможно ! Трябва да мислим позитивно и да гледаме към бъдещето! Ако не опитаме, няма да достигнем целта !
Благодаря !
Бени
 
От: Въпрос- как да оптимизирам за UK

Филмчето е много добро !
 

Горе