Въпрос отностно фейсбук.

Freakz

New Member
Колеги, привет.
Нов съм, не знам правилно ли пускам темата, и точно в този раздел трябва да е и като нов дали имам право да пускам теми, моля да ме извините. Въпроса ми е следния имам 2 фейсбук страници, искам да ги продам, но не знам какви цени варират за толкова харесвания. Първата има 573 650 харесвания, много активна на всеки пост минимум-а харесванйя варират от 1.5к до 11к. Другата страница е с 459 789 харесвания, по същия начин д/г. Страниците една на тема забавления другата с същата тематика само, че качваме и по смислени статий с цитати, полезни неща и прочие. За каква цена биха могли да се продадат горе-долу. Благодаря ви и се извинявам на всички ако съм направил нещо неправилно с пускането на тема.
 
Минималната цена е 1ст на фен, ако са по-активни и големи (както в твоя случай) цените вървят и нагоре :)
 
Сметнато така и по 1 стотинки на фен, това са много пари, има ли въобще хора който ще извадят такива пари? Имам впредвит, има ли толкова сериозни инвеститори в това?
 
500 000 фена страница може да струва както 500 лева така и 5000 лева, а ако някой с широк джоб прояви интерес може и 10 000 да плати.
Към днешна дата много трудно някой да плати 1 стотинка на фен, като се има на предвид фейсбук как блокира наред вече, което не му допадне, а заспами ли се такава страница на втората седмица е аут мога да се хвана на бас дори :)

1 стотинка да се плати за 40-50 000 страница 400-500лв. Но 5000 лева за страница никой не би искарал, по-добре си ги монетизирай! Ако незнаеш как свържи се с мен на лично съобщение или на скайп webmast367 мог да ти предложа добра оферта да си печелиш ежемесечно пари :)
 
Прати ми страниците на лично, може да проявя интерес, ако не-поне да ти дам съвет. Поздрави
 
Цената зависи не само от количеството, но и от качеството на лайковете. От кои държави са харесванията? Мъже, жени, възрастови групи?
 
Имам интерес от купуването на такива страници, стига да ми харесат
Прати ми на лично информацията и ще ти отговоря бързо да ли имам интерес или не

Благодаря
 
аз имам страница за момента е с 48474 приятели тематика спорт и здравословен живот/спа и фитнес/ смятах да я докарам до 100к но при добра оферта бих я продал ,при интерес ще пратя линк на л.с.
 

Горе