Въпрос свързан с Paypal

SixZeros

New Member
здравейте,

пазарувах някои неща в спортсдирект, крайната ми сума беше 201е с доставката, платих с пейпал

оказа се, че нещо не съм догледал и в поръчката ми имаше няколко парфюма които се предлагали само за англия, след което в пейпал акаунта се появи категория "Pending" и съответно Sportsdirect (Authorization)

след като от спортсдирект премахнаха въпросните парфюми си обработиха поръчката, в пейпал имам отбелязано плащане на 106е към тях, докато въпросните 201е с "Pending" си стоят отгоре. Минаха около 5 дни от въпросното събитие и ресто към баланса все още нямам.

някой ако му се е случвало ще помоля да сподели кво следва, кога долу горе връщат рестото в акаунта или трябва някакви действия от моя страна?

благодаря предварително
 
От: Въпрос свързан с Paypal

Имам подобен случай на твоя - на 5 януари ми бяха възстановени 150$ от спечелени диспути. До този момент парите не са постъпили по посочената дебитна карта, баланса е на 0. Писах на ПейПал, казват ние преведохме парите, говорете с банката. Ходих в банката - там казват никой не Ви е превеждал пари. И двете страни си прехвърлят отговорност, но конкретно повече ме съмнява Пейпал. Понеже от преди седмица също имам спечелени диспути от Алиекспрес и парите постъпиха по карта на 3-тия ден.
 
От: Въпрос свързан с Paypal

При мен проблема се реши, рестото е обратно в баланса, явно се изчаква няколко дни
 
От: Въпрос свързан с Paypal

Трябват няколко дни, за да се върне разликата от клеймнатата сума и ауторизираната при такива случаи. Не става веднага. Забавянето е от оператора на картите, пейпал го правят веднага, но в банкирането не ти излиза на секундата.
 

Горе