Въпрос,фен страница,Фейсбук.

stranen

Member
Представете си ,че някой има фен страница.Възможно ли е като пуска коментар в чужда фен страница да се изписва отгоре името на неговата фен страница?До преди няколко дни можеше,но сега се изписва името на човека.Има ли начин да се направи да изписва пак името на фен страницата?
 
От: Въпрос,фен страница,Фейсбук.

Ако някой знае какво да се направи така ,че да се изписва пак името на фен страницата ще е супер.Имам страница и за няколко години съм събрал около 150 фена като 30 от тях ги събрах само за няколко дни.Писах в няколко голями фен страници и така ги дръпнах.Тамън се зарадвах че съм открил нов начин за привличане на фенове и то пък взе ,че започна да се появява моето име на мястото на името на фен старницата кото пиша някъде.Голям късметлия съм... :(:rolleyes:
 
От: Въпрос,фен страница,Фейсбук.

Като си отвориш собствената страница.. Горе има един надпис:
"Вие публикувате, коментирате и харесвате като Бай Хуй — Превключване на Баба Гуси" (Примерно!)

Вариант 2:
Горе вдясно има една звезда (*)
>>> Използване на Facebook като: ... <<<
 
От: Въпрос,фен страница,Фейсбук.

"Като си отвориш собствената страница.. Горе има един надпис:
"Вие публикувате, коментирате и харесвате като Бай Хуй — Превключване на Баба Гуси" (Примерно!)"

В моята си страница мога да пиша с моето си име и с името на страницата.Имената мога да ги сменям от надписа който споменаваш.Но като пиша в чужда фен страница се изписва само моето име.Сменям от надписа който спомена,но пак си изписва моето име.

"Вариант 2:
Горе вдясно има една звезда (*)
>>> Използване на Facebook като: ... <<<"
Звездата я има,но в менюто което се отваря като чукна на нея не излиза ">>> Използване на Facebook като: ... <<<"
Ето как изглежда менюто :
7069844o.jpg
 
От: Въпрос,фен страница,Фейсбук.

Как ще нямам,имам.Като пиша в нея се изписва името на страницата.
 
От: Въпрос,фен страница,Фейсбук.

Направих една нова фен страница.При нея всичко е както трябва.Като щракна на звездичката се появява най-отгоре на менюто.Също така като пиша в чужди фен страници се изписва нейното име.
Може ли да възникнат някакви проблеми ако един блог има две фен страници,съдържанието на които е почти еднакво?Вместо да се мъча със старата фен страница мисля да направя нова.Да ги ъпдейтвам и двете едновременно и ако новата задмине старата по брой фенове да я зарежа старата.
 

Горе