Грешка в Ибей

Goal-oriented

New Member
Здравейте,

От около месец и нещо се занимавам с дропшипинг и от около седмица в акаунта ми се появи грешката " Unable to use this Paypal account to set up monthly payments for your selling fees", от тогава се опитвам да я оправя безуспешно. Ще съм благодарен ако някой, който вече се е сблъсквал с нея даде съвет как да я оправя или пък имате някакви варианти. Благодаря!

Поздрави,
 
Виж си секциите _show-limits и _lift-limits у PP. И си оправи limits.

Също не забравяй, че от края на април започва споделянето на данни от PP НА НИВО АКАУНТ още (транзакции + acc данни + подадените docs към PP). Т.е., ако не осчетоводяваш от Day 1, някой ден ще ядеш дръвцето (когато споделят данните И от твоя профил директно към Н@П). Независимо дали ТЕГЛИШ тези кинти от PP или не (т.е. да стоят в PP Balance).

Така, че си помисли много добре дали ще продължаваш така или ще се спреш, ще почетеш повечко из форумите и групите, ще изнамериш фирма за сче, ще си upgrade-неш PP acc към Business като преди това регистрираш фирма и т.н. обичайните бюрократични неща (направни да ти изяждат от мизерната печалбица per sale; последно из групите ми се мерна от $1 profit някой правел и се ядосвал от undercuts, че намалял още и така стигал до $0.5 profit per sale).
 

Горе