Даите идеи за събиране на абонати за мейл маркетинг

Desisslava Dimitrova

Active Member
Здравейте,
Предлагам почивки. Искам да събера мейли на хора, които са заинтересувани от офертите и статиите. Дайте идеи как да събера абонати, които да купуват. Мислех да направя игра с награда почивка, но се страхувам, че ще събера само такива, които се стремят към безплатни неща. Мислех да направя фото конкурс или за пътеписи, но има два варианта - да събера прекалено малко участници или прекалено много и да не мога да ги вкарам в срок в сайта.
 
Messanger bot. Направи игра с награда но не безплатна почивка а нещо по-малко. Или измисли нещо, което ще провокира дискусия във фексбук и го вържи към бота.

Какви почивки предлагаш?

Ако е за чужбина може да пускаш някакви снимки и да питаш от къде са. Или ги питай къде искат да отидат и защо. Или провокация от типа на хотел или бунгало и защо.

Вържи го със схема за шерване и лайкване, да може който види рекламата и да я споделя и да получиш безплатен трафик.

Награда може да е книга със 100 топ дестинации. Или абонамент за някакво списание. Или пдф с някакви умни съвети и афф линкве :)
 
Най-добре предложи ваучер 100 лева при покупка на почивка. Така събираш само хора които ходят на почивка и плащат. Всеки харесва отстъпка. Ако почивки те са по скъпи ваучера може да е за 200 лева. Идеята е да е макс 50% отстъпка но абсолютна сума звучи по-добре.
 
Здравей, може да пробваш чрез томбола за награди, имаш една лендинг страница и вътре се абонират хора, след месец избираш един печеливш.
Всичко обаче трябва да минава през валидация и GDPR, може да пробваш zerobounce или mailchimp, ако говорим за сериозни неща.

Поздрави,
Станимир
 

Горе