Дайте мнение по този тип сайтовете....

От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

Такива неща постоянно излизат на стената ми и винаги са споделени от някой приятел - еди кой си сподели връзка и няма начин отникъде да ги блокирам, защото ще си блокирам приятеля иначе. Много дразнещо.
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

репортвам си ги редовно :) особенно тези на тукашните потребители
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

И аз започнах да ги репортвам, ама тоя е нагъл, чак реклами от гоогле сложил.
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

е ко толкова, аз не влизам и не кликам и нямам проблем :D някой печели някой лев, криза е..
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

Моето мнение е, че който не иска не трябва да клика!
Много е просто и незнам защо трябва все да се злобее против някой си сайт или likejacking-а!
Който може го прави, който не може злобее! :)
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

Не е за това, че има реклами или момчето е измислил начин да печели, а че скрипта за лейкджагина седи и върху рекламите. Поне при мен под хром е така.
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

дам, измилих начин и всичко го изкопираха ;( , жалкото е, че освен, че ми изкопираха сайтовете и "точно" този медот, а и клиповете със заглавията 1:1 изкопираха, поне да намерят един клип сами, да му намерят картинка и да му измислят атрактивно заглавие, а те освен copy/paste друго не могат ;(
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

да, този тип сайтове са наистина досадни, аз самия не ги харесвам и ме дразнят, но все пак бизнесът си е бизнес. Не мислите ли, че е по добре да се работи това от колкото да се коли, краде или продават забранени от закона събстанции??!?!?
 
Здравей и добре дошъл при нас.

Има логика в размишленията ти, но човек, който прави това съвсем спокойно ще може да направи нещо по-градивно. А и не мисли, че не е леко кофти. Все пак взима пари (докато не го баннат де) от рекламодатели, които минават през рекламната платформа на Google. Демек си е реално кражба, защото няма нормален собственик, който би рекламирал на подобни сайтове. ;)

Но щом си е намерена нишата, няма проблем. Все пак такива сайтове нека има. Колко съм обяснявал на роднините да не цъкат на тях, не е истина. :)

Поздрави,
Б.
 
Копират такъв тип сайтове....уеб обществото си има и изридчета явно. Имам един познат, който има подобни сайтове. Живее от бан до бан и при него домейните са на конвейрн. Жалка гледка. Все едно гледам хамстер, който тича в колело. На никъде не отива. Както едно време беше с пускане на спам сайтове, някой друг софтуер за линкове и контект спининг и така докато го деиндексират и после пак. Но сега има и умни тактики покрай тия тъпотии - хаква един стар (като система) сайт, интегрира една негова стеаница там, леко я наликва от хоума и гледай какво става. Съсредоточил се е предимно около организации, инфо портали, при които админите спят или липсват. ;)

Та и този сайтове ми е малко в този кръг от "бизнес" начинания. :) Абе да си жив и здрав и да изкарваш пари нон стоп. Но помисли и в друга посока. Все пак и преспективи да има. ;)
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

До някъде сте прави и вие, но все пак от някъде трябва да се почне, почти всеки един печеливш бизнес започва от някаква схема ;) , сайтовете и аз ги правя на конвеер, на никого не съм отказал да му направя сайт, срещу партия и съм бил коректен с него. До колкото до рекламодателите в адсенс - има далеч по лоши методи да взимаш пари от тях. Щом сайта го удобриха самите те, не виждам какъв би могъл да бъде проблема.
 
Прав си. За това и не те съдим. Радваме се, че има такива предприелчиви хора. Просто споделяме мнение от практиките си и какво сме видяли. ;)

Специално за адсенс, да го духат. Лошото е, че и другите го духат. А как минават тези сайтове и как седят тези акаунти, още не мога да си го обясня. Но евалата, че минавате между капките. Говоря в мн.ч., защото както казах имам познат, който се занимава с такива сайтове, отделно - има и други тук с подобни сайтове. Успехи ти пожелавам и вярвам, че скоро ще направиш нещо по-голямо от това. ;)
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

също така, тук има доста други хора, които се занимават с LJ и то доста преди аз да започна за БГ, защо за тях не коментирате? Като например izvod.info/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8/ , той също е с адсенс, както и има много други сайтове за чужбина, които са на същия принцип и те са си с адсенс от много време и никой не ги закача?
 
От: Дайте мнение по този тип сайтовете....

също така забелязвам, че доста от хората злобеят, тоя ще изкара сега пари, дайте да му правим мръсно, тук има няколко човека които правят точно това, ходят правят мръсно на други сайтове. Не мисля, че това е начина, аз съм на принципа на мечо пух, коклото повече-толкова повече, не случайно съм си оставил контактите във всеки един мой сайт, не да си правим мръсно, а точно обратното - да работим заедно, когато всички работят заедно тогава би имало по голям успех, от колкото всеки да мишкува и да се крие и да прави мръсно на "конкурента му", защо ? Защо трябва да има конкуренция? Защо няма разбирателство, комуникация? Сядаме и се разбираме, така го правят норманите и разбраните хора, така правят големите компании - google, apple, microsoft, да може да звучи смешно, но е факт. Давам пример за един колега от форума, той според мен няма достойнство, продава лайкове, бута цените, прави мръсно, аз лайкове не продавам нито имам намерението да продавам, просто на 2-3 погледа това видях.
 
Не ги коментираме, защото ще се изтъркаме. Гледам от скоро си тук , може би за това не си засичал в Пазара теми, в които се хранят. И после, естествено модерират. Не се тревожи и те търпят критики. Но пък и ги търдщсат хората. Да се чудиш какво се случва. :)

Иначе съм виждал какви ли не бози. Нищо няма да ме учуди. И на виждал съм адсенс рекламка между циците на една гола мацка в един сайт. БУКВАЛНО. Google е идеален пример за двойни стандарти. ;)
 

Горе