Дайте си мнението за един блог в blogger.

toniintro

Active Member
Здравейте, реших да се позанимавам малко с един мой блог в блогър. Не пишех много често в него, но сега мисля това да се промени. Сложих му собствен домейн и реших да понаглася изгледа малко. Исках коментарите му да са dofollow и от там почнаха проблемите. Повечето по-нови шаблони не позволяват коментарите да са dofollow. След смяна на над 20 шаблона и ръчкане по тях се спрях на 1, който ми се видя що годе читав.
Дайте мнение според вас как. Както ще видите в него, когато го посетите съм предвидил възможност и за гост блогъри. Блогът е с PR2 и може да ви е от полза.
Искам само да помоля , ако решите да се възползвате от dofollow коментарите, нека поне да са смислени.
URL на блога е http://www.myblogroll.eu
 
От: Дайте си мнението за един блог в blogger.

Най-напред БЪЛГАРИЯ си оправи във втората статия!
Лично на мен не ми харесва такова писане само с главни букви в бутоните.
 
От: Дайте си мнението за един блог в blogger.

Мерси за откритата грешка!
Относно изписването с главни букви и на мен ми направи впечатление, но не открих откъде мога да го променя. А и интервалите се почти незабележими. Ще опитам да го променя.
 
От: Дайте си мнението за един блог в blogger.

там най-отгоре рекламка на гоогле не си ли в нарушение ? като бутони ми изглеждаха на пръв поглед докато не видя реклами с гоогле
 
От: От: Дайте си мнението за един блог в blogger.

Виж това ще трябва по подробно да го прочета. Но като цяло си беше място за "притурка" в, което си седеше Adsense, но и без друго не ми допада много тоя зелен цвят там. Сигурно ще го махна.
 
От: Дайте си мнението за един блог в blogger.

Намали си шрифта на текста в статиите. Този е прекалено голям и някак си всичко е като Bold-нато. Още нещо, опитай се да си позиционираш текста с Justify Full опцията (бутончето най-вдясно от тези за позициониране на текст) в самото меню за статиите. Така ще изглежда по-подредено и приятно за чете. :)
 

Горе