Да върнем ли червените репи в "За форума"? (анкета)

Да се върнат ли репутациите?

  • Да

    Votes: 52 58.4%
  • Не

    Votes: 33 37.1%
  • Не мога да преценя

    Votes: 4 4.5%

  • Общо гласове
    89

webselo.com

Active Member
Скъпи колеги, @ReminD & @Sky поставиха въпроса за връщането на червените "репи" във форума.

С разрешението на уважаемия администратор @Blinky пускам анкета, в която да гласуваме и решим заедно, като общност, да я има ли възможността да даваме негативна/отрицателна репутация, или не.

Предлагам решението да е с валидност поне година, за да не се получи постоянно прегласуване.
Банко, как ти звучи? Ако разрешаваш, да пусна анкетата?

Също така, предлагам, да признаваме гласовете само и единствено на хора, които са от поне две години във форума с цел избягване на злоупотреби.
Как смяташ, Банко?

За целта предлагам пускане на публична анкета с период една седмица.

***
Нека да дадем възможност на инициаторите възможност да кажат с какво би се подобрил форумът, ако червените "репи" се върнат. Ще поместя аргументите им тук.

Уважаеми колега @ReminD ... тук е Вашият аргумент.
Уважаеми колега @Sky ... тук е Вашият аргумент.

***

Ето, изказвам и своето мнение за "репите", тъй като това обсъждане се разгоря в моя тема.
Ще гласувам с "НЕ", защото смятам, че негативните "репи" пречат на мотивацията.
А за начинаещите предприемачи тя е особено важна.

Духът на предприемача по природа е позитивен, вярващ и устремен.
Считам, че "репите" не са в унисон с това разбиране.
Предприемачът е създател на нещо, а "репите" са рушители.

Ако общността реши, че "ДА"-то би спомогнало за подобряването на форума, нека бъде така, като аз ще се съобразя с решението Ви, уважаеми колеги.

***

И така, Вие сте на ход, колеги.
Междувременно хубав майски ден и до скоро!

Ако не съм се сетил за нещо, моля допълнете ме.

Ваш,
Кирил Йовев

***
Моля потвърдете кога да пусна анкетата.
 
Моля разни перковци да не ме тагват. Благодаря.
Това ми оправи деня :D:D:D

УебСельо - стига се излага пич. Тотално си се заел да си скапеш репутацията... дет я нямаш. ;)
 
Колега @Sky , използвам инструментите на форума. След като изявихте желание с колегата @ReminD , ако обичаш, поеми отговорност.
Също така, ако обичаш, възползвай се от възпитанието, което си получил, и се дръж учтиво. Не съм аз този, който нарушава добрия тон.

@sunstorm - колега, webselo e фирма. Ако обичаш, моля бъди внимателен с използването на фирмения акроним, защото рушенето на фирмена репутация е нещо много сериозно.
Също така, ако обичаш, дръж се учтиво.

Бъдете здрави!
Кико
 
Много хора искат репи, трябва да се прочете "Какво мислите за новата версия на форума". А едва ли някой ще се впусне да обяснява защо трябва да има репи, и то в темата на някакъв изперкан. Споделям мнението на @Sky
 
Ако общността реши, че "ДА"-то би спомогнало за подобряването на форума, нека бъде така, като аз ще се съобразя с решението Ви, уважаеми колеги.

Това звучи малко... Все едно е много великодушно то твоя страна,че видиш ли ще се съобразиш, все едно имаш друг избор и все едно без твоето съгласие решение не може да се вземе. А в действителност nobody cares....

Като цяло, кви са тия тъппотии дето ги чета от няколко дни насам във форума? Я излизайте навън, вижте какво е хубаво времето.
 
:D:D:D

Предлагам анкетата да се проточи минимум до следващата смяна дизайна на форума, като всеки е задължен до тогава да влиза всяка сутрин и да гласува отново, току виж някой си е променил мнението през този период.

Не знам колко време мина откакто сме на новия дизайн, но в началото още беше по-добре да не се обещаваха едни неща, защото стана малко "тате ще ми купи колело, ама друг път".

Всъщност тва е тема целяща да се разточи още "чакането".

ПС:
Не знам колко месеца беше наливано, че форумът е супер-мега-гига удобен през телефон, но като се появят проблеми, остават дълго.
 

Прикачени файлове

  • IMG_20170520_123732.jpg
    IMG_20170520_123732.jpg
    385.5 KB · Преглеждания: 32
А къде трябва да гласувам?

В този форум се навъдиха доста хора без работа.
Отдел "Безработни" не е ли в общините по местоживеене?
 
Много хора искат репи,

Тцъ! Повечето не ги искат. Искате ги ти, uphero (sky), торбалана и вероятно забравям още един... Реднека може би, но той се изгуби напоследък.

Репите с нищо не помагат на форума, напротив. Създават допълнителни предпоставки за конфликти и отблъскат новите потребители, защото всеки новорегистриран светваше в червено още със самото си влизане.

В болшинството случаи с тях се злоупотребява и се дават без реално основание, а единствено на база антипатия и несъгласие с изказано мнение. Тъпиро ми е давал ряпа с коментар: ''марш в кухнята, бе курво'', на основание - несподеляне на омразата му към Русия. :)
Репите са последният пристан на комплексарите и единствен шанс да се почувстват велики. Никой от вас няма достатъчно обективност, за да бъде съдия, следователно правораздавателна функция не ви се полага.
Форумът и така си се модерира перфектно. Каквото не ви кефи - Блинки моментално го оправя. ;)

Ако не е станало ясно, ще гласувам с НЕ, когато се появи анкетата, евентуално. ;)
Наистина страхотен ден, излизайте навън и стига сте мислили за глупости. :)
 
Последно редактирано:
Репите са нужни за онези, които не четат правилата. Регват се, постват от 50-ти век смешни "оферти". Светват в червено реално заслужените безсмислици. Следващият път, когато пише нова тема, "червеният" потребител ще се замисли. Ще се "разходи" из темите, ще прочете правилата, ще прецени какво и как да напише. Няма да има инатене, вирнат нос и "кой си ти бре".

Когато се регистрирах, стартирах кофти. Репите ме вкараха в правия път. Полезни са като двойките в училище...
 
Аз все си мислех, че тоя форум е добро място за взаимопомощ, а то излиза, че тук е място за мерене на "репи" :)
 
Моркова винаги се комбинира добре с тоягата.
Инг и янг.
 
А защо дискусията за връщането на червените "репи" от форума ,не се премести във фейсбук страницата на Предприемач https://www.facebook.com/pg/predpriemach/posts/?ref=page_internal Тя като гледам как се подържа е на прага на гладната смърт.Тъкмо и страницата ще живне малко
 
Няма нужда от дискусия, репи винаги си е имало, просто като се смени форума явно не е намерено читаво решение, въпрос на време е да се върнат отново.
 
И един плюс от това, че няма репи - всички теми на кросс. Тия дето си храни котката с хайвер нямаше да посмее да ги пусне преди.
 
И един плюс от това, че няма репи - всички теми на кросс. Тия дето си храни котката с хайвер нямаше да посмее да ги пусне преди.

Само заради cross съм напълно ЗА връщането на репите.
 
ПС:
Не знам колко месеца беше наливано, че форумът е супер-мега-гига удобен през телефон, но като се появят проблеми, остават дълго.
Бате, ако това ти пречи, не знам. :) Това е един много голям проблем. :) Шок и ужас...намислили сме за тия репи,но чаках и анкета да има прикачена към темата. Споко, това ще го има. ;) Ако се иска.

А сега по същество....къде е анкетата? Защо не е сложена? Нали идеята е да видим какво е мнението на хората и да преброим За и Против. Ако е нужно да сложа.... ;)
 
Последно редактирано:

Горе