Да поговорим за софт за добавяне в социалки, директории ..

netsurfer

Well-Known Member
Има теми, но са разпокъсани. Нека съберем в една ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ от различните софтове които сме ползвали.
 
Bookmarking Demon - разправят, че е добра програма, но по мое мнение не чак толкова. Трябва да си играеш седмици наред, за да я разучиш и в крайна сметка не ти дава особено висок съксес рейт. В повечето случаи харча повече за капчи отколкото ако я аутсорсна на някой от фивер услугата.

Magic Submitter - единственият що-годе добър софтуер. Казвам добър защото май само той ми дава % на добавяне над 70-80. Лошото е, че добавянето на нови сайтове е трудничко и изисква адски много време. Другият проблем е, че софтуерът е изключително бавен. Тези $47 на месец не ги заслужава, освен ако не събмитвате всеки ден поне по 1-2 пъти.

Sick Submitter - нямах нерви да си играя много с него. По мое мнение комбинира най-лошите черти на горните два и дори ниската му месечна такса не си заслужава.

SeNuke X - колкото и да го хвалят, BMD-а си остава доста по-добър по мое мнение, въпреки че неговата цена е $147 еднократно, а на нюкето е долу-горе толкова, но на месец. На този сенюке мога като огромен плюс да сложа дизайна. Има и полезни фючъри, но със сигурност не си заслужават цената.

Pligg-PhpDug-Scuttle Submitter - мъчна за работа програма. Трудно, да не кажа невъзможно е да се добавят нови сайтове. Прекалено нисък съксес рейт, никакъв репорт. Изобщо не се вижда прави ли нещо или не. Дори тези $29 не ги заслужава.

Pligg Submitter - Това е същият софтуер като горния, но му е сменен дизайна.

Backlink Kraken - Засега не съм го пробвал, но поне е фрий на база другия шитав софтуер.

Обобщение:

Ако не събмитвате множество сайтове всекидневно, просто не си заслужава инвестиция от страна на пари за закупуването и време за разучаването на подобен софтуер. Много по-лесно, бързо и евтино е да се аутсорсне работата.
 
От: Re: Да поговорим за софт за добавяне в социалки, директории ..

Backlink Kraken - Засега не съм го пробвал, но поне е фрий на база другия шитав софтуер.

Пробвах го. За да работи, трябва да си платиш за decaptcher.
 
От: Да поговорим за софт за добавяне в социалки, директории ..

От горе изброените само BMD ползвам.
Има си трикове как да си вдигнеш съксес рейта и да намалиш харченето на капча, но си е играчка.
То да си настроиш акаунти за всеки един тип сайт, като задаваш подходящите категории на стотици социалки губиш много време и в крайна сметка излиза че ако не събмитваш често, по добре слагай InformEnter и давай ръчно през социалките или си плати на някой да ти ги събмитне.
 
От: Да поговорим за софт за добавяне в социалки, директории ..

И аз от горе споменатите ползвам САМО и единствено BookMarking Demon. Наистина процентът е нисък, но поне програмата върши полезни работи и помага на уеб мастърите. Другите програмки нещо не ми харесват.. Чувам и лоши мнения за Сенуке-то...
 

Горе