Конкурс за: Дизайн на графит във фитнес - 50 лв

nekakav

Active Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Здравейте. Обявявам конкурс за дизайн на графит за фитнес студио. Нещо като тази тема, само че иде реч за спорт и мускули, а не за пици :)
Пояснявам - от вас се изисква да предложите дигитален вариант на графита (картинка демек...колаж. Дали ще е правена на Фотошоп или Пейнт е все едно), като имайте предвид, че впоследствие вашето предложение ще бъде рисувано с четки/бои/спрейове. Съответно колажи със снимки не са приемливи.
Прикачвам няколко примерни, вече реализирани проекта (едно от изображенията е само картинка, но смятам, че е интересно).










1. Начало на конкурса: 25.10 (ей сега веднага)

2. Краен срок на конкурса: 02.11 (сряда) включително

3. Дата за обявяване на победител: 05.11

4. Награда: 50 лв гарантирана награда + възможност за откупуване на неспечелилите предложения.

5. Насоки към дизайнерите: Ами както казах става дума за спорт, мускули, нацепени батки и стегнати каки, протеинови шейкове и стотици килограми в железни щанги :) . Целта на графитът ще е основно да мотивира трениращите да дават най-доброто от себе си в тренировката.
(!) За да бъдат валидни предложенията, трябва да бъдат поставени на фитнес стена (колаж).

Насреща съм за въпроси, насоки или друг вид упътвания.
 
Последно редактирано:
Здравей, направо пиша тука, защото сигурно ще има и колеги със същия въпрос.
Какво мислиш за вкарването на текст от сорта "Go hard or go home" / Husle hard, train harder/ Kill yourself in training so you dont die in fighting и т.н. Ако има такава опция имаш ли някакви любими такива фрази?
 
http://imgur.com/mKSblss http://imgur.com/NOs8f3r http://imgur.com/fwJSHwt с тези предложения опипвам пръстта
Студено ... единствено Батмана става, но идеята е като тези, които съм дал за пример.

Също да обърна внимание на едит-а, който направих в условията на конкурса - за да бъдат валидни предложенията, трябва да бъдат поставени на фитнес стена (колаж).
 
Моето предложение:
wHwmKAb.png
 
Предложениета на red е добро. Много ми харесва, че е представил различни вариации на проекта и го е наложил на 3 вида стени. Очаквам още :)
 
Последно редактирано:
Вкарвам малко офтопик, но няма как да не се включа..тъй като следя с интерес конкурсите за лого и дизайн. Тук има наистина страхотни дизайнери и по мое мнение ще получиш много добри предложения(каквито получи до сега...макар и само 2,3) . Затова предлагам (лично мнение) да удължиш конкурса малко повече...Сигурен съм, че дизайнерите, които искат да вземат участие ще се съгласят с мен. Работата им не е лесна, а изисква както време за да представят най-добарата идея, така и време за изпълнението й! Смятам, че 1 седмица е прекалено малък период! :)

Желая ти успех и нека най-добрия да спечели :)
 
Палец нагоре и за Websolut, както винаги класен!

Вслушвам се наполовина в съвета на @mitkohristov и удължавам крайния срок до сряда (02.11) включително, като победителят ще бъде обявен на 05.11 (събота).
Желая творческо вдъхновение на всички :)
Поздрав!
 
Късо напомняне, че остават още 3 дни до края на конкурса.
Още по-късо напомняне, че освен гарантираният победител е много вероятно да откупя и останалите хубави дизайни :)
 

Горе