Директория за статии (eng)

Virosss

Active Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Продава се домейна+сайта(без хостинг) на търг с начална цена 80 лв. и стъпка 10 лв. Купи сега: 300 лв.

Край на търга: Петък, освен ако някой преди това не го купи веднага на фиксираната цена.

Начин на плащане, за предпочитане Банков път.

Сайта е PR3, Директория за статии на английски език. Индексирани страници в google (site:inarticle.eu) : About 14,100 results. Има уникално съдържание и спинати статии. Регистрирани потребители: 3549 и 32414 публикувани статии. Посещения и приходи няма. Причината да желая да продам сайта е, защото голяма част от статиите които се публикуват, изглежда са от софтуер, който спинва статии и ги пуска по директории, което пък ми товари прекалено много сървъра и съответно започват да ми се отварят бавно други по-важни страници. Нямам необходимото време да доразвия сайта, затова и няма смисъл да взимам отделен хостинг и да го развивам.

Който е заинтересован от офертата и има допълнителни въпроси, може да ми пише ЛС. Ще се опитам да отговоря в най-кратък срок.<br /><br /> Домейн Име | URL: http://inarticle.eu<br /><br />Приблизителна Цена: 300 лв.<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Регистрирани Потребители: 3000-4000<br /><br />Page Rank: 3<br /><br />Back Links: n/a<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: Опън Сорс<br /><br />Дизайн: Къстъм<br /><br />Приходи: Няма<br /><br />Начини на Плащане: Банков път<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
От: Директория за статии (eng)

Error 404 - Not Found, при опит да се отвори която и да е от статиите.
 
От: Директория за статии (eng)

Не се е счупила, просто вчера прекалено много се натовари сървъра и се наложи да я преместя на друг хостинг и е възможно да не са ви се рефрешнали данните. Ако случайно все още не ви се отваря, пробвайте с прокси.
 
От: Директория за статии (eng)

90 лева то мен
 
От: Директория за статии (eng)

Понеже 5ROVBABY, не ми е отговорил вече 4-ти ден и yurix се отказа - явно няма интерес и реших да не продавам на този етап директорията за статии. Ако някой от днес нататък прояви интерес, продава се само на BUY NOW за - 300 лв.

Модератор, може да затвори темата.
 

Горе