Дискета за бродировъчен автомат - бродировъчна

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Някой занимавал ли се е и знае ли как се правят ДИСК-ети ( не CD, а дискета ) за бродировъчна машинка.. Примерно за лого за дрехи.. няква програма има ли ? Ако има запознати с повече информация?
 
Дали е дискета, CD или флашка е все тая. В какъв формат ги очаква тази машина данните, наясно ли си с това?
 
Ами като цяло не е все тая, понеже тези машини които аз съм виждал са с някакъв техен хардуер. 8 битов 6800 примерно. Дори ще трябва да се разтърсиш за 720к 3" дискети или да залепиш едно тиксо на левият отвор на дискетата, така че флопито да я разпознае като 720к.
Пак казвам зависи от машината. Мисля, че болшинството поддържат един и същ стандарт. DST беше единият. Помня го понеже и AutoCad може да работи с него.
Виж дали нещо от това няма да ти свърши работа.
https://www.komtekct.com/bg/wilcom_soft/index.html
Поздрави.
 
@imagination всяка такава машина очаква данните в определен формат, а дали носителя трябва да бъде 8, 5¼ и 3½ инчова дискета е все едно. Просто записваш данните върху носител Х и го предаваш на оператора на машината.

След като се определи формата на данните най-лесно става да се избере софтуер от този списък(ползвам съм Embroidermodder и Inkscape). Записването върху носител вече става с нужният хардуер ;)
 

Горе