Днес създадох първия си блог и ви моля за помощ.

Ramoni

New Member
Здравейте, днес създадох своя първи блог.

В общи линии се оправям с компютри, не са ми тъмна Индия, но никога не съм знаела какви чудесни възможности предоставя мрежата. Всички идеи за изкарване на пари в интернет пространството ми допаднаха, но ми е трудно да ги разбера докрай. Затова реших да започна, с надеждата, че в процеса на работа много неща ще ми се изяснят. И така днес създадох моя блог в блогър, като се надявам да развивам Affiliate Marketing чрез него. НО, сега не мога да проумея как да се включа в такава програма. Четох доста теми в този сайт, виждам че всичките са полезни, но ми е трудно да ги разнищя.

Кажете каква е следващата стъпка. Виждам, че във форума всички са дружелюбни и отговарят дори на глупавите въпроси, дано и към мен да подходите така. ха

Поздрави.
 
От: Днес създадох първия си блог и ви моля за помощ.

Трябва да си малко по-конкретна и ще получиш отговора си..Без значение колко информация ще получиш тук продължавай да проучваш нещата и от това зависи, колко ще напредваш.
 
От: Днес създадох първия си блог и ви моля за помощ.

В момента блогът е в едно елементарно състояние. Ще го разработвам, ще качвам статии и снимки, ще го запълвам. да ви го покажа, понеже не ми е позволено да публикувам линкове. Въпроса ми е сега как да се включа в афилиейт програма, къде мога да ги открия за да преценя кои продукти са подходящи за аудиторията на моя блог, как се започва с това афилиейт маркетинг начинание?
 

Горе