Добър план за работа (качване на файлове)

Thebusiness

Member
3590372i.png


Искам да се занимавам с качване на файлове в FileSonic, но сегашния ми интернет не го позволява.. Ъплоудвам някъде с 50 кб/с и става страшно бавно.. Сегашния ми интернет доставчик ми казва директно: "Нашия интернет предлага бърз Download", не е създаден за Ъплоуд. И това е. Решение или опция за по-висока скорост няма.

Ето за това искам да се прехвърля.... И понеже не разбирам много на интернет скоростите, искам да ви попитам, този план горе, който съм го дал като скрийншот, дали ще удовлетворява нуждите ми? Бързо ли ще се сваля и качва?

Сегашния ми план е този:


3590396t.png


Благодаря предварително!
 
От: Добър план за работа (качване на файлове)

твоите 50 кб/с ги разбирай като 400кбпс, т.е. щом ти предлагат интернационален 40000kbps = 5000kb/s т.е. ще сваляш и качваш с 5мб/с интернационал, а българския трафик ще е малко над 2 пъти по-бърз.
така, че ако от провайдъра са точни, би трябвало ъплода ти да е 5000 / 50 = 100 пъти по-бърз :)
 
Прекалено малко са доставчиците, които могат да ти гарантират това за което си плащаш, а още по-малко са тези които наистина ще ти предложат съотношение 1:1.
На мен лично нещо не ми допада варианта по който са си представили офертата - т.е. няма ги звездичките (коя скорост за какво се отнася и какво може да очакваш). Съветвам те първо да говориш с представител на ДиДжиКом или както им е транслитерацията, за да разбереш какво точно ти предлагат, защото има доста доставчици, като Виваком да речем, които предлагат съотношение 16:1. И да, казали са, че е 1:1, но никъде не са споменали за вътрешния или международния трафик става дума.
При подобни оферти - винаги си имайте едно наум. Не е лошо човек да пита, по възможност да пита много.
 
От: Добър план за работа (качване на файлове)

Проблема не е в твоя телевизор :). В файлсоник от няколко дена все с толкова се качва. Говоря за не- премиум акаунт. Тия с премиумите да кажат как е при тях.
 

Горе