Домейн с беклинкове

KISS

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Здравейте.

Едно време като експериментирах с RSS синдикатори бях направил няколко такива en сайта. Един от тях беше (линка е премахнат след продажбата). Синдикирах цели постове с линк към източника от тук от там. На този сайт му правех най-много линк билдинг, но и този пък точно ми го докладваха и за това го баннаха от гугъл преди време.

След месеци им писах да махнат бана, щото вече не се занимавам със синдикатори и от гугъл го махнаха и сайта дори си получи PR на следващия ъпдейт. Щях да го правя на гест блог, за това им писах, но сега вече имам други планове и този домейн не ми трябва. Тъй като има много беклинкове, реших да го продам на някой, който може да му е полезен.

Линковете са от dofollow блог коментари, директории и социални мрежи и са си един вид постоянни. Според последната информация (линка е премахнат след продажбата) на гугъл уебмастър тулс домейна има линкове от над 90 различни домейна! Има и линкове към вече несъществуващи вътрешни страници, които предполагам можете да си насочите чрез 301 редиректи по някакъв начин и те да важат. Ето го и в opensiteexplorer.org (линка е премахнат след продажбата).

Registration Service Provided By: Namecheap.com
Creation date: 22 May 2010 11:02:00
Expiration date: 22 May 2012 06:02:00

Цена: 50 лева
 
Последно редактирано:
От: Домейн с беклинкове

Изглежда търсенето и предлагането още не са се срещнали.
Дано това стане с тази нова цена: 30 лева :)
 

Горе