Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

Atis

Active Member
Кандидатът за президент на САЩ, милиардерът Донлад Тръмп изкупи чрез Trump Organization хиляди домейни, за които допуска, че могат да водят компрометираща кампания срещу него и бизнеса му, или директно го обиждат, съобщава Business Insider.

Придобитите от милиардера домейни са общо 3153, а сред тях са TrumpIsFired.com, IHateTrumpVodka.com, ImBeingSuedByTheDonald.com и NoMoreTrump.com, допълва Business Insider.

За отбелязване е, че много от домейните само са регистрирани и на тях няма функциониращи сайтове. Но, в Trump Organization смятат, че е по-добре да се презастраховат и че дори обидните названия на домейните са достатъчни да навредят на бизнеса и кампанията на Тръмп.

Източник: http://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B4-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BC%D0%BF-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D1%82
 
От: Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

от кого ги е купил?
 
От: Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

Тръмп е комплексиран идиот и цялата му империя е изградена по втория начин. Който се интересува от кариерата му нека изгледа този филм: http://www.trumpthemovie.com/ .
 
От: Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

Част от домейните:
TrumpIsFired.com

ComplainToTrump.com

TrumpNetworkMarketingFraud.com

IHateTrumpVodka.com

ImBeingSuedByTheDonald.com

TrumpNetworkPyramidScheme.com

NoMoreTrump.com

TrumpMultiLevelMarketing.com

TrumpNetworkFraud.com

DonaldTrumpPonziScheme.com

TrumpNetworkSucks.com

TrumpNetworkPonziScheme.com

TheTrumpNetworkPonziScheme.com

DonaldTrumpSucks.com

TrumpNetworkMarketingSucks.com

DonaldTrumpNetworkSucks.com

TheTrumpNetworkSucks.com

TrumpCorporationSucks.com

TrumpOrganizationSucks.com

TrumpVodkaSucks.com

Според мен човека просто иска да ги паркира в седо да изкара некой лев:)
 
Четох го днес. Не повярвах в началото, но после се сетих колко го тресе и него манията му и че гради доста бизнеси върху името си, та си казах да. Сигурно банда webmaster-и са седели над godaddy аукциона и flippa-та и са играли на търг здравата. :) И не мисля, че е най-великия PR, който може да си направи с това си действия. Колко домейни са? :)
 
От: Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

Нищо ново, хората на Дж.Буш младши го направиха преди кампанията му навремето и това доста му помогна да стане президент. :)
 
От: Доналд Тръмп изкупи хиляди домейни, които го обиждат

Правете и вие подобни домейни и чакайте да се свърже с вас :-D ;-)
 

Горе