Допълнителни функционалности за Opencart Магазин

ydobrev

New Member
Здравейте,
Търся програмист за създаване на няколко функционлности(модули/корекции) на онлайн магазин изграден на платформа Opencart с тема Journal 3.
Ще маркирам темите и при проявен интерес , ще подам по-точно задание.

1. Доставка в определен ден и определен часови диапазон - Клиента при финализиране на поръчката , да може да избира ден и часови диапазон на доставка. Всеки диапазон да може да се настройва за определен брой поръчки и да става неактивен при запълването му.Допълнителни подробности за дизайн и начин по който искам да изглежда при интерес.
2. Сигнализация за безплатна доставка при достигане на определена сума и напомняне каква сума е необходима още за безплатна доставка.
3. Възможност за работа с теглови артикули в КГ .Показване на цена за килограм или брой. При избиране на теглови артикул количеството да се увеличава и да се полазва спрямо зададено минимално количество - пример Артикула е Картофи и минималното количество е 500гр., при избор на количество и местене на стрелките + и - количетвото да се увеличава през 500 гр.
4. Доработка на функцията в категориите и при маркиране на бутона купи , да излиза избира на количество и самият артикул да получава лейбъл добавен в количката.
5. Чекаута да има опция за геокодиране с гугъл и автоматично да налива адреса на клиента и той само да прави определени корекции ако се налага.

Повечето неща ги има като модули , но не ми допадат или им липсва нещо.

Очаквам при проявен интерес и оферта за цена.
 
  • Like
Реакции: Sky
@samba , @CTAH

Но изглежда не много трудно за изпълнение. Дано се включат. По принцип такива теми ще са по-забележими в Фриланс секцията. ;)
Стан къде го слагаш хахагаха
Това не е за него, само с инсталация на модули няма да стане
 
Стан къде го слагаш хахагаха
Това не е за него, само с инсталация на модули няма да стане
Който каквото може, другото се праща като задачи към други. :) Стига сега хейт. :) Всеки си преценява колко голяма е хапката, която е пред него, нали? :)
 
Стан къде го слагаш хахагаха
Това не е за него, само с инсталация на модули няма да стане
Освен това станчо ще предложи downgrade до 1.5.6 :D
 
  • Like
Реакции: CTAH

Горе