Доставка до UK склад на Amazon - FBA

user1

New Member
Здравейте,

Фирмата ни е производител на хранителни продукти, искаме да ги продаваме в Англия, чрез FBA. Проблемите са доста, виждам, че счетоводните проблеми са коментирани във форума.

Конкретния ми въпрос е, тъй като има доста изисквания за транспорта до склада - дали някой от форума има опит с доставки на палети със стока (Less Than Truck доставки)? Можете ли да препоръчате превозвач, който работи със складовете на Amazon?

Благодаря предварително
 
Извинете - но вие търсите експертни отговори. Разбирате ли ме - търсите ги без пари. Опасно е за вас - всеки може да ви подведе като ви прати при фирмата на братовчед си и го предупреди да ви пусне схема…
 
Amazon е регистриран доставчик на презокеански транспортни услуги

26.01.2016

16428_2_AMAZON_CYBER_MONDAY_28498417.jpg

Дистрибуционен център на Amazon

Amazon ще отделя годишно по 350 млрд. щатски долара, за да извършва презокеански превози на товари.

[✕]

lg.php



Съгласно данни на U.S. Federal Maritime Commission китайското подразделение на компанията е регистрирано като спедитор презокеански транспорт. Това ще даде на Amazon повече контрол върху товарите на компанията от китайските фабрики до потребителите й в САЩ.

Компанията вече извършва въздушен превоз на товари. Amazon закупи и камиони, за да увеличи капацитета си за доставки и да постигне по-голям контрол върху веригите си на доставки.
 
Тоест сам си движи стоката…
 

Горе