Дропшипинг иБей - Амазон в USA

Здравейте,
в последно време много млади хора се занимават с дропшипинг (препродажби) на стоки от Амазон в иБей.
Тъй като имам интерес да се захвана и аз с тази дейност имам един голям въпрос: Как по дяволите всичко което се прави с тези препродажби на стоки да бъде официално? Каква фирма трябва да се отвори.. каква трябва да бъде нейната дейност - на етап, че нищо не се случва в България? Тъй като оборотите които се реализират са големи то фирмата трябва да бъде регистрирана по ДДС... по какъв чл. от ЗДДС трябва да бъде регистриана, че да се начислява ДДС - само и единствено на маржа, ако избощо трябва да се начислява ДДС....
Обърнах се към няколко счетоводни къщи и служители на НАП... и според тях има голяма ДУПКА в законодателството.. явно не са предвидили, че би могло да се развива такъв тип търговия... и в действителност колкото и да ми се иска да започна да се занимавам с тази работа... на практика никой не може да ми даде отговор на въпроса: Как да бъдат законосъобразени нещата с конкретната дейност?
Ако някой случайно има формулата за редовен бизнес в това направление, ще се радвам ако я сподели.
 
Здравейте,
търся някой, който има изградена система - знае откъде да пазарува (Турция, Италия) хубави модели и му трябва дропшипър. Готова съм да отворя онлайн магазин за дрехи, открила съм няколко добри модела на изгодни цени, но не са ми достатъчни, тъй че ще разчитам на някой друг да ги открива а аз да ги продавам.
 

Горе