Дропшипинг търговия и SEO

Здравейте,

Смятам, да започна дропшипинг бизнес в България. Намерил съм доставчик, който да ме снабдява със стока, вдигнал съм платфрма, през която да продавам, направил съм маркетинг стратегия, набелязал съм аудитория, определил съм бюджети за реклама и всичко друго, което е необходимо за стартирането на такъв тип бизнес.

Сега обаче възникна въпрос пред мен, който е свързан с последващата SEO оптимизация на магазина, как Google ще приеме еднаквите заглавия и описания в моя нов магазин и вече съществуващ такъв на дропшипинг доставчика? Необходимо ли е да пренапиша всичките 5000 заглавия и описания, за да получа някаква индексация от търсачките?

Ще съм благодарен да получа вашите съвети тук или на ЛС.
 
А защо трябва да са 1:1 със заглавията на доставчика. Винаги може да си направиш проучване или да "вле зеш в обувките" на потребителя и по-конкретно какво той би тайпнал в Google. Другият отговор е ДА. Колкото по-уникално съдържание имаш, толкова по-добре. Имам един приятел с магазин за детски стоки и това си бая нон стоп. Да, винаги го има въпроса "Но какво по-различно и ново да напиша като това е просто ХХХХ продукт?" И винаги отговора ми "Опиши го така, както би го продал на клиент в офлайн магазина си" - техническа характеристика комбинирана с описващ продукта текст. И не щади думи, като не се прекалява с глупости де. Само най-важното, което би заинтересувал потребителя.
 

Горе