Евтини сателитки

stroej

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Блог - сателит

Оформям и пиша 2 уникални статии в 1 блог - blogger от мой профил след това Ви го прехвърлям. Всяка статия ще има линк към вашия сайт по определена ключова дума или фраза. Възможно е във WP

Дължина
Всяка статия ще е над 100 думи.

Тематика
За момента всякаква

Срок

До 48 часа от получаване на поръчката (блог - 2 статии)

Цена
7.99 лв

Начин на плащане
epay, банков превод

Какво получавате допълнително?

1. Всяка статия се добавя в 5 социални мрежи - svejo, trohi, ibox, elada, kovni
2. Блогът се добавя в 5 директории - dir, gbg, search, bgtop, all
3. Безплатно описание и заглавие за регистрация по социалките и директориите
4. Използвам моя регистрация по социалните мрежи и Ви изпращам линк към новината
5. За директориите ще използвам Ваш мейл по желание или мой
6. Всяка статия във блога ще получи напълно БЕЗПЛАТНА картинка отговаряща на темата
7. Възможна нова регистрация по социалки, мейли и директории по Ваш избор

Всяка 5-та поръчка получава една статия БОНУС! (добавя се в блога или се изпраща на ЛС/мейл)
Всяка 10-та поръчка получава БЕЗПЛАТЕН превод на статиите на един от следните езици: английски или руски (преведените статии се изпращат на ЛС или на мейл)
Всяка 3-та и 7-ма поръчка получават БОНУС добавяне в още 3 социални мрежи - edno23, hubavden, zdravei
За клиента направил 3 или повече поръчки наведнъж по желание се написва една статия за директория за статии отново БЕЗПЛАТНО

Какво ми е необходимо?
Тема, сайт - линк, ключови думи (до 5 броя).

За контакти
Тук или на ЛС

П.С. Услугата е само за блогове на български език. За потребители без доказана репутация тук във форума взимам парите предварително или поне капаро!

Последно редактирано:
От: Авторитетен сателит

Съвет - промени заглавието на темата - лично аз 4 пъти прескочих темата и чак на петия реших да видя за какво става дума ;)

Успех :)

Благодаря, но не мога да променям заглавието.
Преди време бях пуснал друга услуга и затова е с това наименование темата.

Вярно, че мога да сменям и сам заглавието...
Не знаех за тази опция - при редакция на мнението се дава бутонът "продължи" и може да се смени и името на темата.

Вярно, че мога да сменям и сам заглавието...
Не знаех за тази опция - при редакция на мнението се дава бутонът "продължи" и може да се смени и името на темата.

Може друг път :mrgreen:
заглавието на темата може да го редактираш няколко минути или час (нз точно) след като си пуснал темата - като мине това определено време - сам не можеш!
заглавието на темата ти е в сле още - Авторитетен сателит, а това което си променил на Евтини сателитки никой не го гледа

От: Евтини сателитки

Един ъп на темата да направа с някои доуточнения:

1. Всеки, който е работил с мен по един или друг повод ще получи 20% отстъпка за поръчка еднократно
2. Първият поръчал ще получи БОНУС, който ще се уточни на ЛС

Горе