Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

YuRiX

Active Member
Здравейте, уважаеми модератори и администратори на този уважаем форум.
В шок съм от идиотското ви изискване да имам 5 поста във форума, че да мога да изпращам лични съобщения до участниците. И това при условие, че за регистрация във форума потвърждение по имейл.
Дошъл съм да похарча малко пари във :

Уебмастърски Пазар - Webmaster Marketplace

При това - бързам и нямам време да си чеша езика по темите.
Заповядайте 5 съощения:
 
Последно редактирано:
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

трето мнение по въпроса
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

четвъртото е това и петото предстои
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

петото
благодаря за вниманието, разпратих си личните съобщения.
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

И ти щом не ти отърва реши да не спазиш правилата и да се направиш на тарикат... Заслужи си репа, дано ти помогне на търговията:)
 
Абе днес да не е неучебен ден? Какви са тия ла*на дето наводниха форума. Правилата са правила за да се спазват. С незачитането на правилата дефакто показваш отношението си към всички потребители, включително евентуалните ти партньори. Аз лично с келеш, който ме нарича идиот не бих правил бизнес дори да е дошъл да си похарчи жълтите стотинки тук.

реп -
темата е рипортната на модераторите
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

Абе пич, това го правим за секюрите причини и по-леко го давай да не ни ти е последното пращане на лични.


Кажи ми, че си толкова зле да не може да дадеш по едно мнение в теми като: На колко години стеhttp://www.predpriemach.com/showthread.php?t=583, Колко домейна имате?

Ако случайно си, значи не си за тук. Още от сега ти го казвам. И ще ти изтрия съобщенията или направо темата ще отиде в кофата. Агресанти не търпим тук. Ако 6 години си управлявал форум с смап терикати тогава ще ми обесняваш какво има з апотвърждение и какво не. И имаш късмет че тона ти е поносим, защото нямаше да имаш възможност да го четеш това. ;)

Успехи.
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

Blinky
Благодаря за адекватната реакция на моето наистина некоректно изпълнение. Щом няма да бъда баннат, макар че го оаквах, ще остана с този ник и тази репутация във форума, мерси за търпението. Темата е за триене.
Това не е първи вебмасърски форум в който се регистрирам, ползвам такива форуми когато ми трябват определени услуги в сферата на СЕО, но това със "5 съобщения преди да пращаш ЛС" или "само 2 лс на 15 минути" показва непрофесионализъма на администрацията в борбата със спамъри, която от своя страна се отразява върху юзърите. По-точно - правите сериозните хора на маймуни заради спамъри. Не е това начина за един централен вебмастърски форум. С уважение.
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

Просто бате разбери ни влизат и ни дупчат руснаци, българи, китайци, българо-китайци, кръчмари. :) DigitalPoint са с още по стриктни правила. Тук сме толеранс и не банваме така така. Еми за сега сме нямали проблеми с това за съобщенията с никой, но щом казваш, че не се справяме поразгледай и виж сам. :)

И само да вметна, сериозните хора тук имат повече от 5 мнения и светят в зелено, мога и пари да сложа на това твърдение. ;) Напротив това е начина, ако отидеш в другия централен webmaster-ски форум ще те скъсат от бан за това, което си позволи да направиш тук. Ако не вярваш и за това бих се обзаложил. ;) Ако не друго, поне пари да направя докато обеснявам защо е важно да не влезе някой да е и да почне да цъка като луд лични, линкове и други глупости, защото му било смешно.

Често се случва да влязат и хора като теб, но бързо рабират, че си има правила. Както в всяко едно общество. Не знам в какви форуми си се регистрирал, но почти всички, да не кажа всички имат правила. А по-себеуважаващите се и ги изпълняват. ;)
 
ау как не съм те добарал онзиден както ми беше черна седмица

1. Няма как да си се верифицирал по емейл защото този форум не прави такава верификация (както и други бг форуми заради бъгавата система на някои пощи като абв) която ту пуска мейлите ту не ги пуска

2. Ако беше прочел правилата щеше да ти е ясно че ограниченията отпадат и форума си работи нормално като направиш 10 поста преседиш една седмица и имаш зелена репутация
 
От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

даже трябва да се вдигне на 10 поне дори 20 и ще стане цедката
 
От: От: Забраната за изпращане на ЛС при под 5 поста

даже трябва да се вдигне на 10 поне дори 20 и ще стане цедката
И аз мисля да се стегнем малко, че много започнаха да си позволяват некви отворковци, че и сметка да ни държат що за управление има форума. :)

Форумът се управлява максималко адекватно, и се трие всичко що може да заплаши потребителите и всичко, което градим тук. Влезнал некъв и всички са му длъжни....ако това продължи и тенденцията с банна ще е на линия. Гаранция. Все едно да влезнеш в библиотека и да почнеш да крещиш колко си добър и уникален.
 

Горе