Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Blinky

Owner
Исках да има и една такава, защото или масово (за новите) парите онлайн се изкаврат ей така от някой Буксо сайт или подобна шарлатания или това е да цедиш от Вол мляко. И в двата случая говорим за яко различни от действителността представи. За това реших да драсна едно постче, ей така, едно постче, за да стане ясно за какво става дума и колко реално е това "трудно" или "лесно". Ествествено и Вие се включете - нови и стари. :)

Когато за първи път се започва с онлайн дейност, първите $ 100 са били винаги най-трудните, а останали щя са просто следствие от това, което сме изградили първоначално за тези $100. както се вика, може да се изкарат поне за стимул, който да е двигател за следващите. Повечето хора няма да ви кажа това. Ще чуете всички да ви обесняват за това как можете да печелите пари на автопилот, с щракването на един пръст. Как трябва да си закупите някаква програма или продукт и така ще започнете да правите десетки хиляди долара през първата седмица, докато спите. Това реално не работи по този начин и много хора от този вид бизнес ще подкрепят това мнение - никой не е почнал така, в интерес на истината. В някои отношения да се изгради онлайн бизнес е почти същото като офлайн бизнес. Има си разлики, но бизнеса си е бизнес. Изисква се труд и старание, за да се изградят и двете, и тук разликите поприключват. Поне за сега и за това, към което ще си насочим вниманието.

Не можете просто да си се размотавате и да вегитирате и в същото време да потекат парите. Въпреки това, ако изградите онлайн бизнеса си върху твърда основа, той ще създаде доход и свободата на Вашите мечти - това вече изглежда идея по-реално, нали? Първото нещо, от което се нуждаете, е да се образовате как да изградите бизнес в интернет. Освен изискването от упорит труд и старание, другото е нещо което ще дойде с началната работа - проучвания, изграждане и лека нотка късмет. Ще е необходимо да бъдете отворени към нови и нови неща и способни да приложите наученето. А именно практиката и теорията ще са 2 основни единици от успеха ви онлайн. Намери наставник или някой който да следвате като пример (аз следвах това, което бе писал Кори Рулд от неговите маркетинг книжки), който наистина хващата идеята за този вид бизнес и духа, който цари при новото ви "приключение". Опирайте се на това, което вече е пробвано, докато не стигнете нивото, което вие ще измисляте. Ще трябва да инвестирате малко пари в обучение (като цяло тук в този форум има всичко, но при тясна специализация е необходимо леко да се "тунинговате" по даден въпрос в up-to-date информация). Въпреки че можете да получите някоя добра и безплатна информация онлайн, но ще са ви нужни някакви леки насоки от хора насочвали не един човек в дадета сфера. Ако искате да промотирате със SEO, то на Вас ви трябва освен основното, така и информация по въпроса за SEO. Форумът ни има цяла секция, което прави примера малко несъвместим тук. Но като цяло идеята е сханахте. Има се нужда от инвестиции за да си подобрите знанията и уменията.

Ще имате нужда от блог или сайт, който ще бъде изграден от дома Ви и ще се подвизава в интернет - мястото, където потребителите и клиентите Ви ще могат да посетят, за да се научат на нещо, да видят или да се позабавляват или заради нещо друго. Идеята тук е вие да имате това, което да ги кара да са там. На никой не му е нужно "още един". Можете да Ви отнеме време да научите как да създадате свой собствен блог или сайт, ако сте с малко технически познания (за това и тук е редно да се запознаете в "преградите" пред Вас за достигането на крайния вариант), или можете да наемете услуга - създаване на сайт / блог, като ще ви е нужно и тук лека нотка познания" , за да се избере най-доброто на най-добрата цена. Да се знае какво се изисква да се изпълни не се коментира - това е ясно.

Вие също така ще трябва да се научит как да се изградите (разрешение от потребителите) имейл списъци на потенциални клиенти, които нямат нищо против да ги маркитирате; как да си направите електронна поща за целта споментата по-рано, как да правите артикъл, социал. и аффилиейт маркетинга, както и много други. По дяволите....взе ли го мътните!!! Звучи много работа, нали? Е, така е, но можете да го направите. Вярвайте в това. Това е може би най важното при започването - да си повярвате. От къде го знам ли? Защото аз вече минах през него.

Отне ми повече време, отколкото някой би предположил, за да направя първите си $ 100. Мислех, че бих могъл да започна онлайн без чужда помощ и напътствия. Не бях готов да се образовам или да инвестирам малко пари в себе си в началото. Когато го направих, не получи достатъчно в замяна (или поне си мислех, че на база наученото трябваше поне да съм на нивото, за което говорим - тези първоначални $100. Но не бях)! Обичам учебния процес. Всичко беше и продължава да е толкова различно онлайн, това е очарователно! Хората, скоито може да си партнираш или да правиш бизнес са прекрасни и възможностите са безкрайни тук. Почти всичко, което можете да си представите може да се направи онлайн. Еволюцията на интернет е стигнала това ниво.

Тайната за печеленето на пари онлайн наистина е в това да се научи как да се изкарат тези първи $ 100 долара. За да започнете онлайн, не е нужно да се търсите учител, който да ви научи да правят милиони долари, а просто някой, който да ви научи да направи $ 100 долара. За да направите $ 1000 долара просто трябва да продължавате да правите това, което можете да направихте за тези $ 100 долара, просто се засилвате малко по малко. Продължете да се учат, прилагайте и повтаряйте и вие ще започнете да печелите пари онлайн, преди да се усетите. Въпрос на търпение, упоритост и знания. Само отказалите се от това не са успяли.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Имаш репичка от мен. Мерси много!
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Искам само да добавя - фокусирайте се върху един проект, върху едно нещо и то това, което ще ви бъде интересно да развивате, иначе много бързо ще ви омръзне и ще зарежете всичко.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Оооооооооооооо, има много за допълване. Даже се надявам да се включте в това "допълване".

Насочете енергията си към едно нещо, това е добър съвет. Аз лично мисля, че е по-добре от това да си стъпил на няколко стола едновремено. ;)
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Ето още един от мен - не бързайте. Не се мятайте веднага да започнете нещо, каквото и да било, за да спечелите пари. Много важно е да прецените правилно нещата, преди да започнете. В противен случай, може след няколко месеца да се окаже, че просто сте тръгнали в грешна посока и ще трябва да започвате отново. Нещо подобно на фотографията - за да направиш добър кадър, не щракаш ей така, ами мислиш, преценяваш позиция, светлина, обекти и тн, и тн. Чак тогава може да направиш перфектния кадър. Една снимка отнема 2 часа, 1:59:59 мислене и 1 секунда натискане на копчето за снимане.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Ето още един от мен - не бързайте.
Това може да го кажеш на един мой приятел, който е на принципа "требва да се действа". Ама какво, как, защо, няма значение. Да има движение. :) И в един момент нищо. За това спокойствието и търпението са много големи добродетели. Може и да звучи като клише, но е така. Тръгнал да ми прави бизнес не знае колко е голям пазара - имало далавера. За пръв път чувам за такъв показател за големина на пазар - има далавера. :) Лошото е, че е масова тенденция да се прави всичко през глава и после, ама то не стана. Е как да стане, като пазара ти е ограничен от към еди колко си играча, като всеки е хванал еди от къде си трафик и е бил преди това еди колко си популярен.

Действа се умно, хитро и тактично. Стратегията е майката да успеха. Другото е за такива, които няма да са скоро там, където реално искат да са. Щом печели еди коя си компанмия, има и за мен място. Да ама в един момент се оказва, че нещо нещата не са добре преценени. И с бързането всяка стъпка става все по-кофти за общата картинка. И това тук е много добро попълнение - за да стугнете някъде вие спирате, поглеждате пътя, преценявате как ще е е най-добре и тогават тръгвате. Ако се затичате без последователните стъпки тук най-много да събетем асфалта с нос.

Друго, което трябва да се вземе под внимание е: търпение / тъпение - преди да редактирам/. Никой, или поне не знам такъв случай, не е почнал и на първата седмица да започнал да рине пазара или поне да е направил тия $100. Говоря за тези, които започват наистина, а не за някой отказал се от еди какво си и се пуснал в подобна ниша, макар, че и там би ударил на камък първите седмици преди да стане сериозен играч я някой пазар. ;)
 
Последно редактирано:
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

То, че бързо трябва да се действа е вярно, ама някои го разбират буквално.
 
Последно редактирано:
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Мда, трябва да се вземе под внимание. Само с тъпение не става, нито с тъпеене. :lol::p
Как го сбърках, ама и това добре се получи. Ако си тъп не се пробвай. Това е даже закон - ако не ти се отдава високотехнологичното мислене - зарежи от сега. Важното е това да може да имаш и капацитет да усмисляш това, което четеш, нали? :)

Някой друг?
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Един съвет от мен - В началото почнете с нещо от което разбирате, като имате време сами си пишете информация ( статии ) Гугъл и търсачките обичат уникалния текст, поддържайте си сайта и успехите ще дойдат сами , трябва да сте упорити , с течение на времето вашите текстове ще стават все повече и повече , търсачките ще ви пращат все повече хора, и вие ще се развивате , четете книги , анализирайте другите сайтове от конкуренцията , питайте тук във форума което не знаете и не сте сигурни , има доста хора които ще ви помогнат

хах Blinky май публикувахме в една и съща секунда....
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

А да ви питам Вас тук - чудели ли сте се как да започнете онлайн по най-правилния начин? Лично аз когато започнах онлайн се регистрирали за всякакви награди, програми фри тулове, фри курсове и върху каквото можех да си сложа ръцете, сякаш да мога да си осигуря много парченца от пъзела, за да се изградя онлайн бизнес и да направя много пари бързо.Факт е, че всеки драпа на посоки в началото, леко неориентиран е естествено иска всичко да му се случва бързо и правилно. За това и се рови и любопитства нявсякъде. Аз лично го правех не само професионално, но и наистина исках да се уча и развивам. Не е да влезна в нета да изгледам едно порно и са лигна, имах си малки мечти и определено небяха свързани е нощна еакулация.

Това доведе от своя страна доведе и до информационното претоварване, което идва винаги след като си се надъхал да четеш и да се развивап, без да го правиш с погнус! Трябваха ми часове, за да мина чрез моята пощенска кутия всяка сутрин, а след това отново към средата на деня стигах до най-важното. След като отделях време за четене, ровене и записване за нови и нови - идваше и следващия ден, не по различен от предишния. След има няма няколко седмици, месеца вече четях между редовете. Да, точно така - не само разборах написаното, но и намирах къде да критикувам. Практиката ми вървеше отделно, защото теоретика си има топки, ама не е като тези на практика и теоретика в едно. Пример за това са професорите по бизнес инвестиране, които се возят в градския и масивните бизнесмени с големите лимута. Нали, кофти сравнение, но не се сетих за по-стряскащо.

Разбира се, с тези оферти дойдоха и безплатните уебинари и teleseminars начина, по който можех да ги промотирам, като афилиейт. Трябваше да видя това,за какво точно са те и исках да вляза и по-дълбоко - нормално и при секса е така - всеки иска да стигне по-далеч. Втора база не може да се драсне в тефтера като цяла чертичка, нали? Вкрая на краищата, не можех да пропуснете нещо, което най-вероятно би могло да ми бъде голямия пробив. Звучи ли ви познато? Вероятно да. Затова няколко от нас започват, а мнозинството се проваля. Претоварване с информация. Факт е,че всички тези стартови курсове, съвети и информации ще бъдат около нас и в бъдеще. Вие няма да пропуснете нищо. Това няма да изчезне никъде.

Предлагам ви да се намерите модел за подражание, който да следите какво прави и пише, и да и се придържате към тях. След това изберете един план, като направите списък на това, което Ви трябва, за да успее онлайн, и приоритетно започнете да следвате този списък, като се придържате стриктно към него. Поставете си и крахна цел, важно е къде искаме да стигнем. Бъдете максимално фокусирани върху това, което сте избрали да правите, докато не започнете печеленето на пари, били те и $100. След това можете да преминете към нещо друго. Важното е да сте много мотивирани и да харесвате това което правите. Защото да си го говорим честно - това е високотехнологичнен бизнес, докато другите в нета са юзъри, вие сте човека печелещ от тях. Което малко или много ви издиха на едно по-високо ниво.

Ако бях разбрал това от самото начало, щях да направя план, да науча каквото бих могъл за този план, приоритетно да изпълня съдържанието му (в последователност) и всияко това би било се случило многократно. Сега се случва, но тогава беше лека блъсканица в стената, и тук таме се пробиваше дупки, за да се види светлината.

Проблемът беше, не бях направил това. Бях се "разлял" по цялата ширина и това бе един от основните проблеми при успеха онлайн. Така че моят съвет накратко се свежда до това - фокус и изпълнение. Всичко друго е второстепенно. Ееее, хубаво е и да имате идея за обикалящата ви среда - не игнорирайте това, макар че сте се фокусирали върху важното. Придържайте се към едно нещо и станете добър в това преди да опитвате каквото и да било друго, ново, било и то по-вълнуващо на пръв поглед. Това е ключът към печеленето на пари онлайн.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Блинки, трябва да спреш да пишеш в 2 през ноща. Или спейса ти е развален, или не го оцелваш. :D

Иначе пишеш много смислени неща.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

:D

Иначе пишеш много смислени неща.

Така е.Блинки е в състояние да накара и най-мързеливия цървул да се вземе в ръце или ако е безнадежден случай-->поне да се замисли за моментното си вегетативно състояние:)
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

@VAsk0, много си прав, че след като са напънеш късно вечер да драскаш, сякаш спейса не се натиска поради една причина - да не би да спреш и да си загубиш мисълта и да ти се прецака цялото изречение. Но опредлено мерси за похвалата. След малко ще провължа.

@waldes, благодарско. Нямаме негативно хора тук. Мога да се хвана на бас. :)
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

В този ред на мисли, ще дам и 3, ей така от нищото, стъпки за начинаещи - за постигането на тези $100 - първите си пари онлайн.

За начинаещите, афилиейт маркетинга може да звучи като нещо много сложно, но въпреки всичко казано и написано, то той е един много лесен и сравнително улеснен начин за печелене на пари онлайн. Но истината е една - affiliate маркетинга е много просто и реално животно. В действителност това е един от най-лесните онлайн методи за правене на пари, който е лесен за разбиране и изпълнение. Този тип маркетинг е просто концепцията на "човека по средата", - в реалния свят сте връзката между произовдител - клиент (търговец). Мощен начин за печелене на пари онлайн, в които афилиейта (човека в средата) печели комисионна от генериране на продажби / следи (leads) или предизвикване на някакво действие.

Използването на афилиейт маркетинга помага на продавача (афилиейт програмата) да разшири шансовете си за успех, като достига до повече потенциални купувачи благодарение на усилията на неговите афилиейти и те печелят пари от продажбата на готовия вече продукт, без да се налага да влагат какъвто и да е риск, като инвестират от собствените си пари. Въпреки, че се изискват общи познания и упорита работа, за да бъдеш успешен в афилиейт маркетинга, едно нещо е отличително от другите онлайн методи / възможностти за генериране на пари - факта, че не изисква някакви специални умения или години на обучение, за да печелите пари като афилиейт маркетолог.

Като всяка нова работа или умение, които придобиват, начинаещите афилиейт маркетолози са изправени пред много предизвикателства, но ако наистина следват тези 3 лесни стъпки, те със сигурност ще имат шансове да успеят като афилиейти - affiliates.

Изберете ниша - Това е толкова важно, колкото и че искате да правите нещо онлайн!

Първата стъпка е да се намери ниша, в която вие сте заинтересовани и / или страст. Както е във всяка друга работа, ако правиш това, което е интересно за Вас, това ще се превърне и в предпоставка за Вашия успех. Можете да използвате търсачките и онлайн форумите, за да видите и разгледате какво точно купуват и за какво говорят хората. Изберете едно от тези неща и си останете с него, като го развивате добре. Ако то е сходно с интересите и хобитата Ви, то това ще стане по-лесно отколкото си мислите. Ако скачате от ниша на ниша, това няма да ви заведе далеч. Например гореща и печеливша ниша е тази за диети и отслабване / diets & weight loss. Впрочем винаги е била.

Намери продукт за промотиране - Вашият инструмент за пълнене на касичката

Сега вече като знаете Вашия пазара, дойде време да намерите високо печеливш и лесно продаваем продукт за рекламиране / промотиране. Това може да стане с помощта на мрежи за афилиейт маркетинг програми, Clickbank, ShareASale и др. Регистрирайте се безплатно в някои от тези сайтове, както започнете да се ровите в техните каталози за вида продукт, който ви трябва за съответния пазар / ниша. При намирането му, ще ви бъде дпредоставена специална връзка (link) със собственото ви Affiliate ID, кодирано в него и всеки път, когато някой използва този линк (кликне на него), а той от своя страна насочи потребителя към страница на търговеца, при продажба и / или закупуване на продукт, Вие ще получите комисионна. Обикновенно е % от стойността на продукта. Имайте предвид, че при използването на повече от една афилиейт програма, ви ще имате по-добра възможност за намиране на най-различни, свързани с нишата продукти, тъй като не всичко може да се намери на едно и също място. Пример, един добър продукт в диети и загуба на излишно тегло нишите, е: диета планове, фитнес програма, електронна книга, фитнес упражнения - видея, членство в сайт / форум от професионалисти, хапчета и др.

Промотиране и пак промотиране - колкото повече таргетиран трафик, толкова повече продажби

Тук, на последно място, но и в същото време и най-важната стъпка за печелене на пари с афилиейт маркетинг - промотирането (насърчаването; рекламирането;позиционирането). Сега, когато имате вече подбрани ниша и продукт, вие трябва да намерите начини за промоцията / рекламата на продукта, който сте избрали. Това може да стане по много начини (вижте ги тук). Създайте уеб сайт или блог и да започнете да докарвате трафик към него. Можете да изградите ревю сайт, където можете да пишеш рецензии и статии за даден продукт, като това се води един много ефективен начин за промотиране на даден продукт чрез Вашия сайт / блог. Артикъл маркетинга е друг чудесен начин за промотиране на продукти и услуги.

Друг начин е да използвате сайтове като Yahoo Answers или E-how и такива подобни, за да напишете "как" отговори, свързани с Вашата ниша, включително специална връзка (affiliate link) в тях. Като се има предвид колко милиони хора използват тези сайтове всеки ден, това е най-лесният и най-бързият начин за популяризиране на даден продукт. В действителност това е един добър начина, който афилиейтите използват, за да правят пари онлайн. Защото е пазара там е тясно специализиран - ако оперират в правилната секция, естествено. Тъй като вие отговаряте на въпроси, свързани с Вашата ниша, хората, които задават въпросите, най-вероятно вече търси такъв продукт, какъвто Вие вече имате под ръка. Плюс това е напълно безплатна реклама (какво по-хубаво от безплатната реклама), тъй като не е нужно да си купите собствен уебсайт (аф. линка е достатъчен, но е по-авторитетно със сайт). Сайтове са с огромни количества трафик и вие не трябва да се притеснявате за докарването му към Вас. Вместо това можете да се фокусирате върху писането на добри статии, които да дават хубаво и ценно инфо и да кара хората да купуват продуктите, които ви промотирате.

Афилиейт маркетинга изисква много време и усилия, но ако сте достатъчно постоянни и сте готови да отделите достатъчно време и усилия в за него, наградите са големи и не закъсняват. След всичко казано в този ми пост - affiliate marketing-а е един от най-старите и най-добрите начини да правене на пари онлайн.
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Blinky, мерси много ! Иначе има и афилиейт програми които освен процент от продажба плащат и за клик, с на ebay програмата при 20-30 уникални на ден ми докарва по около 1,5евро на ден, като това са 75%, ама по-добре така, че иначе май достъпа до програмата им е доста труден с български сайт ама по-добре 75% от колкото нищо. Кликаемостта обаче е над 90%, че да може с тези мизерни посещения да правя такива пари. А пък сайта е на няма и месец, добавям си статии по през 3-4 дена и тепърва ще се развива, като всичко е благодарение на този форум. Кликове може да има не само от сайта, линкове могат да се слагат и като пиша мнение в някоя тема във форум примерно, това го разбрах преди 2-3 дена и в момента пробвам и има успех. И тук един въпрос, за колко време направихте първите си 100$ ?

П.п Няма такава радост за един начинаещ като мен да влезне в панела на афилиейт програмата и да види че има някакъв баланс, бил той и 1евро.
 
Последно редактирано:
От: От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Blinky, мерси много ! Иначе има и афилиейт програми които освен процент от продажба плащат и за клик, с на ebay програмата при 20-30 уникални на ден ми докарва по около 1,5евро на ден, като това са 75%, ама по-добре така, че иначе май достъпа до програмата им е доста труден с български сайт ама по-добре 75% от колкото нищо. Кликаемостта обаче е над 90%, че да може с тези мизерни посещения да правя такива пари. А пък сайта е на няма и месец, добавям си статии по през 3-4 дена и тепърва ще се развива, като всичко е благодарение на този форум. Кликове може да има не само от сайта, линкове могат да се слагат и като пиша мнение в някоя тема във форум примерно, това го разбрах преди 2-3 дена и в момента пробвам и има успех. И тук един въпрос, за колко време направихте първите си 100$ ?

П.п Няма такава радост за един начинаещ като мен да влезне в панела на афилиейт програмата и да види че има някакъв баланс, бил той и 1евро.
Тъй като и аз съм нов и искам да попитам опитните в този бизнес за колко време са направили първите си 100 долара
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Контравъпрос.

За колко време би било нормално да се правят 100 долара?

(ебавам се с лансирането на бъксовете, имаше спор наскоро).
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Буксовете ги отписваме като ненадеждни и несериозни, може и някои да плащат, но не виждам никакъв смисъл в това да кликаш
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

е кел файда тогава бе да дигаш тригодишна тема?
 
От: Започнете Днес - Как Да Направя Първите Си $100?

Вдигнах я, защото сега ситуацията е по-различна и може би някои неща не са актуални, мисълта ми беше да я допълним и осъвременим
 

Горе