Захващам се с Moreniche

westside

Active Member
Захващам се с Moreniche и ми се ще да чуя и вашите мнения. Доволните ли сте. Разгледах им сайта и доста ми допадна. Направих вече сайт, ще промотирам DetoxPlus продукта. Добре ли се приемат продукти им от хората или с други думи продават ли се. Питам преди да инвестриам в статии и линкове.
 
Здрасти,

програмата предлага голям избор от продукти (Market Health - ex. JoeBucks), които изглеждат добре и се продават, поне така мисля. Само да те попитам сигурен ли си, че е MoreNiche, а не Market Health - ex. JoeBucks? Продукта е за отслабване и пазара е голям, както и конкуренцията. Надявам се да имаш стабилна статегия за продаване на този пазар, тъй като има много подобни, но определено това не означава, че няма да си от най-добрите.

Ако имаш питания, аз съм насреща и ще помогам с каквото мога. :)
 
От: Захващам се с Moreniche

Аз не успях да продам нищо преди една година, защото нишите са претъпкани. Но продуктите се продават при много ниска конверсация. Погледни сайтовете на топ селърите и ще видиш, че продават на 12/1. А и от съпорта са много точни и помагат. Трябва да инвестираш иначе НИЩО!
 
От: Захващам се с Moreniche

че то и 5:1 има случаи да продава, ама през другите дни мизерия.
 
От: Захващам се с Moreniche

Да благодаря ви за изказаните мнения но аз като, че ли наблягам на детоксикацията като ниша а не за отслабване за там ясно че няма шанс. Всъщност сайта е на няколко месеца със събмитнати статии и чака набиране на бек ликнкове, seo и тн. Като за начало ще пробвам с 10 статии да видя дали ще мръдне в сърпа.
 
Хубаво си почнал. Да за детоксикация е по-малка нишата, определено. Дадох онази, защото повечето програми парадират с най-добрите си продукти в тази ниша. В момента повечето са пълни, но някои са много по-празни от други, което е и възможност за всеки. Мисля си, че си точно в това положение и ти. Не съм чувал много хора да оперират там. А гледам не са силни конкурентите. Ако ще правиш по-сериозно от необходимоте, гледай да си направиш добри статийки, линкчета и уникално сайтче като цяло, защото наистина Панди, манди, какви ли глупости може да се случат.

П.П: Нали все пак говорим за MarketHealth? :)
 
Re: От: Захващам се с Moreniche

не Блинки за MoreNiche банерите са към тази програма
Аха добре, защото видях такъв продукт на МаркетХелт-а. :)

Важното е да се продава/ Мога да кажа, че съпорта на МН е много силен, хората помагат, и обществото им е яко активно. Малко програми еволщират до там. Важното е трафика и естествено - добрите продажби. Ако има нещо, питай ни. Ще гледаме да помогнем с каквото можем. ;)
 
От: Захващам се с Moreniche

Извинявай, но къде го видя този продукт в moreniche? И аз съм към тях, но не го намирам...
 
Re: От: Захващам се с Moreniche

Извинявай, но къде го видя този продукт в moreniche? И аз съм към тях, но не го намирам...
Абе и аз гледах, но реших, че е така, защото от време на време (и то често напоследък) пускат по някой друг анонс, че имат нещо ново, като продукт. Та реших да не е от тези, новите.

Казвай да помагаме, ако има с какво и съвети. :)
 
От: Захващам се с Moreniche

Аха ясно! Просто аз търсех в ресурси за този детокс, а то било това което ми даде
 
От: Захващам се с Moreniche

Еми аз по принцип само с MN се занимавам, а и съм отскоро(1 месец) в affiliate marketinga. Аз си търся разни статии на български и ги превеждам, мисля че така се получава доста добра уникална статия.

Blinky аз бих се радвал на малко помощ и съвети или поне да се даде някаква оценка на труда ми до момента, дали вървя в правилната посока към първата продажба :)

westside един от сайтовете ти в подписа за жената, няма картинка за хедър, не знам дали го актуализираш, но викам да ти кажа :)
 
Последно редактирано:
Разбира се, че ще помагам. Как иначе?

Хубаво правиш със статиите, които преразказваш / превеждаш. Просължавай в същия дух, като не пропускаш да вкарваш думички, за които да се ранкнеш. Даже давай и нещо по-така от себе си, за да се надяваш да се изчете на един дъх. Гледайте да слагате тук таме болд и някоя хубава (тематична) картинка, за по лесно синтезиране от читателя. Винаги помага. :)

За съвети:


Интересно е да се поразровиш из форума им и да намериш нещо, което да ти помогне. Хубавото там е, че никой няма да ти откаже помощ, ако имаш желание да генрираш продажби, естествено. Не знам как да те оценя, тъй като не знам какво имаш. Но от думите ти разборам, че определено се справяш добре. Сега не знам какво да ти дам като съвет, но ако имаш конкретни въпроси, ще се радвам да ги чуя, за да може темата да подтикне и други да я пробват програмата или някоя от другите. Все пак е лесно, възпрос на желание и опит е. Гледай по-малко рекламки да имаш, което да не те издава, е си аф. сайт. Наблегни на полезното, продажбите сами ще дойдат, ако успееш в това съдържание да обясниш на потребителя какво му е нужно и защо ти си решението на проблема му. Не е нужно да го изнасилваш с банери, както е практика насам натам. Колкото по инфо и по малко аф. сайт си, толкова по добре ще гледа и Google и потребителя на теб.

За първа продажба ти трябват 2 основни неща - трафик и добра конверсия. Другото е късмет и попътен вятър, за да продължиш в този дух. След първата продажба, нататък е по-лесно. Като знаеш как си я направил, не ти се вижда вече проблем да я повториш. Знам го от опит. Наблегни на тези двете, като гледай трафика да е качествен и таргетиран. Не е изключено да е от свякъде, но да е такъв, който знае за какво е на сайта ти. Конверсията е другото. Продуктът ми се вижда добре, въпроса е тук ти да го обедиш, че това е неговия продукт. Изпипай го добре тук - като влезеш в магазин, кое ти прави впечатление при първи котнатк с продавача? Точно така - визията! Второто е доброто инфо и начина, по който ще ти поднесе инфото, като изцяло наклона на раговора е продажбата. Вече от теб зависи, дали го искаш пак на сайта си, с което е и крйаното впечатление.

Ще се радвам да ми задаваш въпроси, за да мога да се ориентирам какво да говоря. Така само си меля. :) Успехи и дано след 2-3 поста да има "Първата ми продажба". Очаквам.....
 
От: Захващам се с Moreniche

Мерси за отговора! Пратих ти линк на сайта ми да видиш как е. За сега съм с 4 продукта. Какви са твоите впечатления кои сайтове продават по добре, тези с ревю на 1 продукт или с повечко. За сега съм с 4 от продуктите на MN, но мисля да добавя още няколко, а също така продукти от някоя друга програма. Следя серпа с free monitor for google и си набелязах дума която се търси около 210 пъти на месец, за да видя как се прави СЕО, успях вчера мисля че беше да стигна 3 позиция в Г, но сега паднах до 9.

Искам колкото се може повече от трафика да идва от Търсачката. В момента средно правя трафик 30-50 по данни от Statpress приставката за WP. Нещо Г анализа не можах да го напасна към новият ми темплейт и ми показва много занижени данни. От тези хора трафик който правя много малка част успявам да препратя към някой продукт. Днес например в MN гледам изпратени посетители 0, обикновено с тези 30-50 посетители правя най-много 1-3 препращания, което мисля е нормално за нов сайт като моя.

Другото което искам да те питам, коментарите които получавам и имат въведен във формата за коментари уеб адрес на сайта на коментиращия и обичайните похвали колко е хубав сайта, колко е полезна информацията и т.н. да ги одобрявам ли, ще ми помогнат или навредят по някакъв начин?

Еми това е основното засега, като newbie в този вид бизнес, постоянно изникват някакви малки въпроси в главата ми и то почти всеки ден :D
 
:)

Позвам да отговарям веднага.

Видях сайта ти и ти предлагам още сега да наблегнеш на ревютата, направи ги така, че ти да искаш да купиш от себе си, а не разчутай на случайността онези от МН да ти направят продажбата. Даже аз препоръчвам за всеки ревщ сайт, да наблегне на силно ревю и по-смело да преща направо към ордер страницата. А ако той иска допълнително инфо, сам ще си намери по самия продуктов сайт. бенефита е, че му спестявате един клик, а + 1 клик има малко размисъл. Някой ще си помислят, че се базикам, но аз лично (не от професионално изкривяване) на всеки клик правя пауза, никога не щракам като гламав, особедно като знам, че ще купувам нещо.

В ревютата използвай H1, H2, болдване, подертаване, дай им бенефитс, причини, защо това, какво ще вземат в повече от това, което купуват. Отърви се от банерите, адски претрупано не само дразни, но и отблъсква. Искам да кажа тук, че потребителя е интилигентен човек, а не някой луд с пари, които са му излишни. Никога не разчитайте друг да ви направи продажбата. Вие сте търговеца, другото е случайност и непрофесионално отношение.

Следи трафика, като гледай по-реални кликове - от думички, а не от реф. линкове, като дирс, и други сайтове, на които е линка ти. Важното е да се целиш лека полека, като се стремиш и за големите думички, но бавно и славно, както се вика. Не прави грешката да блъскаш за най-голямата ей така, защото има няколко хил. търсения. Там не само е трудно, но и безмислено, особедно за не толкова стар сайт.

А отностно коментарите - удобрявай хубавите, трии спама и махай гадните линкове. Даже бих ти препоръчал да правиш дебати с коментиращите на блога ти. Постарай се да не удобравяш стандартни бот коментари, личи си. Така освен, че вкарваш нов контент, така и изглежда сайта жив.

Давай още ако има, ще помагаме с каквото може. :) Надявам се да помагам на повече от един в тази тема. :)
 
От: Захващам се с Moreniche

А какво ще кажете, добре ли е да има ревюта на много хапчета на един сайт. Примерно 10-20 хапчета? Гледам има сайтове с много хапчета, аз си мисля че така потенциалния купувач попаднал на сайта се обърква кои точно да избере. Правилно ли разсъждавам според вас?
 

Горе