Защо са тези групи в ФБ ?

karlson

Active Member
Днес се бях добавил в една група, реших да пусна полезен линк пуснах линка хората започнаха да лайкват, защото наистина беше полезен за всички.
Съответно администраторката се захапва за рунтавия задник и единствена от всички, задава въпроса: "Този сайт твоя ли е? Аз не разбирам, защо е този линк."
Да уточня говорим за група в която има 100 човека. Имаше някаква дискусия и през цялото време тя държеше грубо и властнически.
Изтри след това и мен и публикацията и се замислих, защо са тези страници и групи, тия хора които участват какви са, защо няма ограничаване на болни от амбиции съдържатели на групи.
Каква е въобще идеята.
 
Идеята е, че който държи групата той си измисля правила. Понякога не са написани, черно на бяло, което не е правилно. Иначе всеки админ си има някакви шашави правила и номера и постоянно прави мизерии, не винаги основателни.
 
Вебмастърски форум е ужким, нищо вебмастърско не виждам в тая тема.
 
@karlson , това е повече от нормално. И то не само по нашите ширини. :) Влиза нов потребител...включва се в някоя тема с линк и това му е първо мнения примерно. Първата асоциация на админите е спам. Не знам дали е такава ситуацията тук, но често това изплува в главите да админите. А те нали уж си пазят местенцето, което са създали. Това е от гледна точка на админите. От гледна точка на потребителя е хейт от страна на админите, защото някой си е позволил да пусне нещо, а на тях не им е ок. ;) Това са двете гледни точки.
 
Днес се бях добавил в една група, реших да пусна... линк
Каква е въобще идеята.

Можеше да бъдеш честен, ако искаш честен отговор. ;)
Истината най-вероятно е:
Имам сайт. Реших да наспамя една група с линк/ове/ от него и ми го изтриха.

Идеята на тези групи е да се събират хора по интереси, а не да ги спамят с линкове всеки добавил се в групата.
Щото и те моите линкове от моите сайтове са СУПЕР ПОЛЕЗНИ, РАЗКОШНИ И ФАНТАСТИЧНИ...ама не знам хората дали мислят така.
Направи си група и да видим дали ще разрешиш всеки пишман уебМАСТЪР да си шпляка линковете вътре веднага след регистрация.
Надявам се отговора да ми е бил ПОЛЕЗЕН за теб.
 

Горе