Конкурс за: За дизайн на нощна лампа/ваза

Christof

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, обявявам начало на конкурс за дизайн на нощна лампа, която да може да се ползва и като ваза.
Краен срок: 31/12/2017 (ако някой направи отличен дизайн преди това, ще сложа край по-рано с цел да спестя време и усилия на останалите участници)
Награда: 150 лева (превод по банкова сметка. При желание мога да преведа сумата на някой от админите още утре и той от своя страна да я преведе на победителя. Не знам дали това е практика в този сайт)
Относно дизайна: Лампата се състои от стойка и осветително тяло. В стойката ще има два светлодиода (бял и червен) и батерия. Върху стойката ще има само един бутон за включване и изключване. Ще бъде квадратна (или ромб или в друга оригинална форма) с реални размери по 8 см за всяка от страните. Височина - 2 см. Осветителното тяло ще е закрепено за средата на стойката с височина - 10см. С диаметър - 4см. Там трябва да има отвор с размер на диаметъра около 2см в който да могат да се поставят цветя. Моята идея е от външната страна тялото да е с ръбове подбно на ромб, а от вътрешната страна дупката за цветята да е кръгла, но съм отворен за всякакви предложения, стига да изглежда много луксозно с универсален дизайн за всеки вкус (което означава, че не трябва да е нито твърде екстравагантно, нито твърде семпло).
В интернет не мога да намеря снимки на лампи които да наподобяват на дизайна който търся. Затова прикачвам няколко снимки на небостъргачи с оригинален, но не твърде екстравагантен дизайн, за да добиете по ясна представа какво търся. (примери)
Лампата ще е бяла и мобилна (с батерия) и основната идея е да изглежда като бижу/красив сувенир в стаята.

П.С. Не съм запознат с точните условия по създаване на конкурс и затова имам следните въпроси:
1. Може ли да изисквам минимален брой предложения за да не се получи така че да има само 3-4 некачествени предложения и аз да съм задължен да обявя победител?
2. Мога ли да обявя победител, чието предложение е най-близо до това, което търся и допълнително да работя само с него до изчистване на дизайна?
 
За 3D дизайн ли става въпрос, на 3D принтер ли ще се прави?
Не и на двата въпроса. 3D принтирането все още излиза много скъпо за серийно производство. 3D дизайн може да ми затрябва на по-късен етап, но засега просто искам да имаме хубав дизайн.
 
Здравейте, има ли някой, който има желание да работи по този дизайн. Ако няма никой, ще пусна конкурса във freelancer.com. Ще изчакам до края на деня и ако никой не пише, че има желание, конкурса ще бъде отменен.
 
Аз ще направя едно предложение предполагам и други ще се включат, все пак конкурса е обвивен още днес, може да има и хора които подготвят дизайн.
Не забравяйте, че е неделя все пак.
 
Да, аз затова попитах дали има заинтересовани за да не се налага да чакам напразно.
 
Конкурса ще се получи интересен, ако автора на темата го направи с гарантирана награда, което май беше задължително, може и да греша не знам.

Също така да конкретизира формата в който иска дизайна: чертеж, рисунка, скица, векторна графика "не го искам 3D" за мен не е достатъчно, също така тази ваза/лампа ще се отлива ли, от дърво ли ще се прави, пластмаса ли, стъкло, метал и така нататък, за да се съобрази дизайнера с материала, ако няма конкретна идея ок, но да сподели.

Аз лично не правя всеки ден дизайн на вази/лампи, но винаги ми е интересно да експериментирам.


Вместо това той изразява недоверие още в началото - в един момент превежда сумата на Блинки, два часа по-късно мести конкурса във фриилансър.

Няма как да се получи добър конкурс при липса на доверие, в крайна сметка или го махни или го направи с гарантирана награда както трябва.
 
Последно редактирано:
Да бях забравил, а не си и направих труда да проверя, много странен конкурс беше, а като гледам този също се очертава, накрая може да завърши така - ,,Благодаря за усилита ви, но работих с фирма Белия лебед взеха ми мнооого повече, ноо пък стана страхотно, ползвайте ввв. Белия лебед точка ком:D
 
Да бях забравил, а не си и направих труда да проверя, много странен конкурс беше, а като гледам този също се очертава, накрая може да завърши така - ,,Благодаря за усилита ви, но работих с фирма Белия лебед взеха ми мнооого повече, ноо пък стана страхотно, ползвайте ввв. Белия лебед точка ком:D

Този конкурс за лого имаше победител и той беше един от участниците - Dreambench. В края на темата обявих победителя, показах какво е направил и го препоръчах, защото бях супер доволен. Кое от всичко това не е наред, не разбрах.
За този конкурс, имах два въпроса в началото, но никой не ми отговори. Просто се притеснявах, че ще получа малко и некачествени предложения и в края трябва да платя на някой за нещо което няма да ползвам. Не знам дали потребителите тук биха се заинтересовали да правят дизайн на лампа. Все пак още в началото казах, че ще преведа парите на някой от админите за да има доверие. Просто чаках да получа съгласие за това и да видя дали има интерес за дизайна. Не видях нито едното и затова се замислих за freelancer.com.
Не съм искал да подвеждам никого и се извинявам ако е изглеждало така.
Премахвам конкурса и повече няма да пускам конкурси в този сайт.
 
Самото ти решение да публикуваш конкурс тук би трябвало да означава гласуване на доверие както на форума така и на дизайнерите, след като има съмнения го публикуваш другаде, това е, нещата са прости не трябва да се усложняват толкова, а още по-просто е да гласуваш доверие на същия дизайнер от който си останал доволен, всичко друго са празни приказки и губене на време.
 

Горе