За една галерия

VladiTheGame

New Member
Здравейте приятели,
След доста дълго разглеждане намерих една галерия която ми хареса. Искам да пробвам да я направя, но не знам как и дали се пише или е с плъгин. Въпросната галерия е тази:
http://frigosis.bg/catalog/trgovsko-oborudvane/stelazhi-za-nehranitelni-stoki/
Все още се уча и всякаква помощ от Вас ще ми е в голяма полза. Благодаря Ви предварително!
 
Едва ли съм само аз този, къде нищо не разбра?
Отвориш линка, някакви стелажи, кви галерии кви пет лева? Онлайн магазин ли ще правиш, офлайн ли?
 
Здравей, не е онлайн магазин. Сайтът за който става въпрос ще има богат асортимент - бои, лакове, ламинат, врати, декоративен камък, стелажи и други. Хареса ми от този сайт как са го направили така, че има на всеки асортимент снимка със неговото заглавие и като се премести отгоре мишката излиза част от информацията. А като щракнеш върху нея (снимката) те праща към линка на съответният асортимент за подробна информация. Иска ми се да го направя нещо подобно за отделните продукти и затова сложих линк към тази страница защото там продуктите са наредени както ми се иска на мене да ги наредя и направя. Затова питах дали тази галерия е някакъв плъгин или се пише отделно. Благодаря Ви и се извиянвам, за недоизказването!
 
Без да гледам сайта им в детайли, ще предположа следното:
- Най-вероятно е да е тема. Когато аз си правих магазина (които се продава) имаше различни показвания на продуктите в различните теми. Ако можеш сам да си направиш магазин и да разгледаш коя какво предлага, ще е най-добре.
Постави WordPress + woocommerce и опитвай.
 
Аз галерия не видях в сайта, само гриднати изображения, а ефекта за който говориш, най-вероятно имаш предвид снимките при hover се появява текст, става с няколко реда код в css.
 
Здравейте. Благодаря Ви! Да може най-вероятно темата която е ползвана да е с такава подредба на снимките.
А може ли да ми кажете къде да намеря кода който се пише в css файла за да добие такъв ефект. Още веднъж Ви благодаря!
 

Горе