За пръв път да видя Български политик казващ истината!

advaworx

Active Member
Не съм вярвал, че това ще се случи скоро или въобще в близкото бъдеще. Вярно, че не казват нищо свързано с България, но пък това да се чуе истината от политическата управа на България не съм го очаквал! Не е много, но пък вярвам, че е едно добро начало и малко или много такива хора ми връщат вярата, че не всички са п€да*и гъзолизци като боклука Винегин, полуживата Кунева и евреина Паси, които разкостиха заедно с още разни политичковци държавата ни.

Ето и въпросната случка. Става въпрос за нашата делегация посетила Сирия. Голямо евала им правя! Руснаците, Сирийците и другите все още нормални по света със сигурност виждат, че има хора в България, които осъзнават какво се случва и това смятам, че е важно и хубаво за външната ни политика с тези страни. :)

= = = = = = = = = = = = = =

Катар и Саудитска Арабия финансират терористи, каза участник в делегацията, около която се завихри скандал в последните дни.

Истината не можеше да се прикрива, каза на пресконференция участникът в скандалната делегация в Сирия Румен Дечев, който посети наскоро Сирия. Според Дечев медиите изопачават информацията за страната, като наричат президента на Сирия Башар Асад главорез. Българите са имали много срещи, включително и с представители на икономическото, външното и социалното министерство. Срещу Сирия се извършва агресия финансирана от Катар и Саудитска Арабия. На страната на агресорите се бият терористи от 80 страни, допълни той. Петров посочи, че радикални елементи са проникнали сред палестинските бежанци. Световният империализъм стъпи накриво, за втори път от Виетнамската война (1963-1975 г). Пепа Рашева от комитета за мир в Сирия и Иран допълни: Това посещение е било планирано пътуването и то е трябвало да бъде първа крачка за нормализиране на отношения между София и Дамаск. В България няма държавност, а в Сирия има, категорична бе тя. Рашева разказа, че в група терористи са били открити наркотици и това обяснява защо се извършват зверски престъпления. Рашева посочи, че има медийно затъмнение относно обективното отразяване на събитията в страната.

Повече - тук
 

Горе