Предлагам: За тези, които казват, че не може..и онези, които правят нещата

Keiti

Active Member
Рейтинг - 98.6%
70   1   0
Здравейте на всички, които посетиха темата ми!


Тя не е реклама на услугите, които аз предлагам, нито антиреклама. Тя е за онези, които наистина заслужават да им сваля шапка - ITEMA-V!


Нека ви разкажа моята история:


И аз съм като всички вас предприемач! И аз имам бизнес, фирма, самоосигуряващо лице съм и Съм една от единиците останали „у дома“ да си изкарват прехраната по честен начин!


Налага ми се в последно време и да пътувам (не за допълнителни средства, просто кауза)…

В едно от поредните ми пътувания ми се скапва устройството, което е работата ми и всичко! Оказва се, че хардуерът е повреден. Носих го на поне 2-3 специализирани сервиза в града, където живея и от там категорично ми отказаха, да свалят някаква информация от него.

В първия случай ми се обадиха на 15-та минута, още преди да съм се върнала в офиса, а във втория държаха харда два дни на работещо PS, за да диагностицират, че инфо от паметта на моя комщютър не може да бъде свалена..., въпреки времето и допълнителните устройства…..


Във втория сервиз получих бегла насока, че в София има фирма, която възстановява информация, дори от увредени хардуери. Цената, която ми дадоха беше на час и в порядъка на 100+ лв. за час GB или работа….


…Бях готова на всичко за това, което исках да бъде спасено!


Всички ми казваха, че е „безнадеждно“ или „нямало смисъл“!


Допитах се с колеги, които работят в София и са на ти с адреси и IT технологии. Препоръчаха ми услугите на ИТЕМА-В.


Обадих се! Изпратих диска. Изчаках дълго (някъде в порядъка на 3 седмици, като за това време аз ги търсих, за да зная дали е получено устройството ми и до къде вървят нещата).


Една седмица, преди да е изтекъл срокът за защита на потребителските права се чух с фирмата. Оказа се, че информацията отдавна ми е свалена на сървърите им и само чака да бъде потвърдено пращането и разплащането. Явно са имали доста задачи, защото всеки път беше истинска лудница, когато позвънявах!


След два дни, когато получих флашките със записана, всичката информация, която ми беше важна..., искрено се разплаках….

И нека тук спомена, че в случая закони, правила и алгоритми нямаха стойност…..ставаше дума за най-скъпото ми – моя живот и моите най-близки. Ставаше дума за информация, която пази спомените ми за 17 години назад.


Тези хора, тези професионалисти са успели да свалят всичко важно от напълно увредения харддиск, при това за сума, която бях готова да платя и в троен размер…


При това цялата в целия й капацитет и без да ме заблуждават с обяснения от типа: "Не сме готови или няма как, или това е невъзможно, или ще струва скъпо".


Те просто, знаят как да си вършат работата, защото са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОВРЕДЕН ХАРДУЕР!


П.П: Зная. Повечето от васбиха ме упрекнали, защо при такива съвременни начини не си защитила информацията си или защо не си я записана на поне две устройства?!

Направила го бях, но…. Когато „Дявалът е решил да си прави гаргара с теб, всичко рухва :)


Надеждата, която крепях, молбите ми, всичко да е ОК и сълзите от щастие днес дължа на ИТЕМА-В!!!
 

Горе