Здравейте! На 15 съм и уча в ЕГ "Пловдив". Търся си работа.

Ivan Balabanov

New Member
Мога да пиша статии и есета на всякакви теми. Смея да твърдя, че имам "дар слово", и гарантирам стойностен начин на изказване. Имам също заложби в областта на изобразителното изкуство и мога да рисувам много качествени портрети, пейзажи, натюрморт без значение дали графика, или живопис. Готов съм да изработвам и много качествени лога. Владея немски и английски и съм готов за преводи от български на немски и от немски на български, от английски на български и от български на английски, от немски на английски и от английски на немски. Мога да поддържам фейсбук-страница или сайт. Очаквам вашите предложения!
Поздрави,
 
Фокусирай се върху рисуването, защото на тази възраст няма как да имаш нужния опит, който се изисква за комерсиално писане и преводи. Препоръката ми е да пуснеш някакви примерни графики, защото няма да получиш сериозни оферти без да си показал нещо.
 
Странна тема. Защо просто не почваш? Правиш fb страница и пишеш статии, поместваш твои илюстрации. По-нататък вече може да мислиш за реклами и други неща. Иначе ако искаш директно да търсиш работа (без да чакаш да си развиеш нещата), то трябваше да поместиш темата в раздел "Рекламна Борса". Примерно с тема със заглавие: "Предлагам: Копирайтинг, изготвяне на илюстрации преводи английски, немски.".
 

Горе