Здравейте и от мен :)

chopper

Member
Трябва ми помощ :)

Здравейте :) Отделих няколко дена за да прочета колкото се може повече от този прекрасен форум... Доста неща разбрах, но и за доста неща съм сигурен, че ще разбера само като започна да действам :) Регистрирах се в повечето от програмите които сте препоръчали (надявам се да ме е отчело като ваш реферал), регнах си блогче в blogger, намерих си tеmplate който ми се струва подходящ и започнах да го едитвам... :) И тук започнаха проблемите... главно поради причината, че нямам много опит с HTML.
Искам да сменя картинката най-горе (хедъра?), но искам да я центрирам малко :D Т.е. картинката идва повече в ляво... Бихте ли ми помогнали да го преместя в средата? :)
 
Последно редактирано:
От: Здравейте и от мен :)

А къде точно трябва да го поставя :?
<center> url (картинката) </center> ?
 
Последно редактирано:
От: Здравейте и от мен :)

Е няма как да пропусна да ви го покажа... определено ще се нуждая от доста съвети :) Ще поработя и днес върху него за да е в някакъв по-приличен вид и довечера ще ви дам поле за критики :D
 
От: Здравейте и от мен :)

Ето го и моето първо блогче :) Бая зор видях, ама понаучих някои работи :) Значи да кажа, че за съдържанието днес изобщо не съм работил... Опитах се да стуктурирам блога за да придобие вида който горе долу си представям :) Утре ще го попълвам със статийки, някое и друго клипче, банерчета и... Тук сте ви.. Моля ви за съвети и критики и идеи от къде да започна СЕО-то :)
proactol-bestdietpills.blogspot.com/

Едит: Името подходящо ли ви се струва или да го сменям :?
 
От: Здравейте и от мен :)

Здраво,
притен престой тук и се надявам да си помагаме в бъдеще. Ще ти хареса тук, гаранция. ;)

Бате, сами контент мениждър на блог платформата не предлага ли център, ако не пиши това, което ти казаха:

<center> - преди започване на кода за картинката <img s...
</center> - след кода на картинката .../ >

В твоя случай запозва с линк, значи преди <a href="...

Това е лесно бате. :)

Успехи и много продажби.
 
От: Здравейте и от мен :)

Мерси..
Вече имах възможността да се обедя колко любезен админ си имаме тук :) Blinky беше така добър да ми отговори на няколко въпроса с които го потормозих на ЛС :p

Така нека ви попитам няколко конкретни неща...
Template-a на блога харесва ли ви или да потърся някакъв друг?
Мога ли да публикувам в блога си статии които не се отнасят за Проактол, но са свързани със загубата на тегло? Например различни видове диети, упражнения и тренировъчни планове? :) Ще ми помогне ли това за СЕО-то?
 
От: Здравейте и от мен :)

Добър ден :) Възникна още един въпрос... Какво ще кажете за самия продукт Проактол? В смисъл добре ли се продава? Подходящ ли е за начинаещи :D
 
От: Здравейте и от мен :)

Добър ден :) Възникна още един въпрос... Какво ще кажете за самия продукт Проактол? В смисъл добре ли се продава? Подходящ ли е за начинаещи :D

Здравей и от мен :) ще се опитам да помогна с нещо.Като за начало ти препоръчвам да научиш малко html след това си избери хубав свеж темплейт препоръчвам ти btemplates . Така избери си 1 продукт ( който повече разбираш и ще ти е интересно да пишеш теми ) и започваш да пишеш за него и да запълваш блога.Започни да търсиш интересни теми за него ,но ги пиши сам така че хората като видят и да се заинтересоват.Опитай се да мислиш като купувач :) След това търси в този форум и чети има много такива теми за оптимизация и програмиране на блога.Така ще ти дойдат нови идеи и т.н.
Горе долу мисля че съм помогнал :) пожелавам ти много успехи и продажби с Affiliate marketing
 
От: Здравейте и от мен :)

Началните стъпки ги знам.. Темплейта който съм сложил в момента го взех именно от сайта който си ми препоръчал.Свалил съм си и други на компютъра и ако кажете, че този в момента не ви се вижда подходящ ще го сменя набързо :) От препоръчаните програми във форума избрах да започна блог за weight loss продкт тъй като покрай фитнеса съм понаучил някои работи (и всъщност знам, че магически хапченца няма и без достатъчно тренировки няма да се постигне кой знае какъв ефект, но няма да наблягам кой знае колко на това в блога си :) ... Естествено по-интересно би ми било да пиша статии свързани с футбол (спорт като цяло) или коли, но никоя от програмите не видях да предлага такива продкти ;)
Въпроса ми по-скоро беше кой weight loss продук се продава най-добре... Proacotl, UniqueHoodia, Zotrim или някой друг?

Мерси за хубавите пожелания :) Да ти се връща ! :)
 
От: Здравейте и от мен :)

Темплейта ти си го избери по твой вкус :) ,а за weight-loss според мен никой няма да ти каже кой как върви на пазара ,но точно тази ниша е най-конкурентната на пазара.Ще се затрудниш ,но не ме слушай никога не можеш да разбереш ако не пробваш :) успех!
 
От: Здравейте и от мен :)

Какво ще кажете за самия продукт Проактол?

Не че е лош, но бих препоръчал нещо друго. Той е много скъм и преди се продаваше, но сега малко са намаляли продажбите, тъй като хората намират алтернативи.

Може да сложиш каквото искаш като тамплейт, но ако сложиш техен (MoreNiche) ще трябва да се обвържеш с техния продукт, което е малко не оферта, ако се закучат продажбите, затова направи си нещо уникално, ако ще го даваш про. ;)

Успехи.
 
От: Здравейте и от мен :)

Добър вечер :) Известно време не съм писал в тази тема, но си имам оправдание :p Тъй като колкото повече се опитвах да подобря първия си блог, толкова повече грешки видях, че съм допуснал... И реших да започна работа по нов блог, като този път си мисля, че се справих далеч по-добре. В
Новото ми блогче се намира на собствен домейн - Slimming Pills
Имам едно питане към вас... Понеже Web CEO ми показва следното

1. Your keyword too often appears in the ALT / TITLE attributes of text and graphical links on this page!
Keyword frequency in links (text and ALT) 11

Останових, че това е заради таговете.. Трябва ли да се притеснявам от това?

И ще се радвам ако дадете по едно коментарче за новия блог. Очаквам отново полезните ви съвети и ще се радвам ако някой иска да разменим линкчета :)
 
Последно редактирано:
От: Здравейте и от мен :)

Някъде бях прочел, че не е хубаво да се болдва всеки път ключовата дума, но се сетих прекалено късно.. Вярно ли е това? Да си редактирам ли статиите и на колко места да си оставя болдната ключовата дума?
 
От: Здравейте и от мен :)

Верно си болдвал на всякаде, няма нужда от толкова много болдване на 1,2 места е достатъчно, повече от това най много да ти донесе наказание. За алт таговето може да процедираш по следния начин заменяш със синоними примерно slimming pills става weight loss pills или best pills for losing weight и подобни, същото се отнася и за болднатите думи но едва ли ще изглежда красиво така че по добре недей. И трябва да наблегнеш сериозно на оффпайдж факторите естествено за да има ефект от цялата работа почвай да набираш паже линкс и трафик...

Успехи с начинанието...
 
От: Здравейте и от мен :)

Мерси много :) Започнал съм добавянето по директории, блога вече е индексирам в Гугъл :)
Имам още едно въпросче. Да сложа ли Nofollow на aff. линкове и банери?
 
От: Здравейте и от мен :)

Определено, не ти трябва PR на aff линковете.

Само с директории няма да стане обаче работата дрябва да добавяш и в социални мрежи, артикле директории, в подписа по форуми. Нишата която си избрал е доста конкурентна и определено ще ти трябват и сателити общо взето трябва да набираш много линкове от възможно най-много места, да си навързваш сайтовете в мрежа за да са максимално ефективни. Важното е че си почнал с времето всичко се научава, даже и да не са успешни първите ти проекти после можеш да ги използваш за сателити така че смело напред.

ПС
Сложи си description на сайта че не видях такъв важен е.
 

Горе