Идеи за блогове

voic4e

New Member
Здравейте отново!

Искам да се извиня за дезинформативната тема, която пиша.

Та хрумна ми идеята да създам блог или дори не само един на определена тема, който да използвам с цел бизнес на някакъв етап. Чудех се с какво да започна - хербал и хелф кеър продуктите предполагам са доста популярни, а и аз нямам познания в тази сфера.

Хрумна ми да пиша на тема loans, mortgage (кредити) или пък статии на тема ментална промяна, но също не мисля, че съм навътре в тези тематики. И случайно се сетих да пиша блогове, свързани с хобитата ми.
:D

Какво ще кажете за блог на тема електроника, програмиране на микроконтролери и дори роботика? В офиса на фирмата, където работя се събират членовете на Софийския клуб по роботика, дори ми беше хрумнало и аз да се включа, но ми изглежда голяма лъжица за моята уста. :(

Как мислите - дали ще се намери пазарна ниша, чиито стоки/услуги да рекламирам в такъв блог? И още нещо - ако има такава ниша, предполагам трябва статиите да са на английски - има ли смисъл да са и на български според Вас?

Благодаря за вниманието! :)
 
От: Идеи за блогове

Здравей пич, идеята ти е добра, както и ако се реализира.
Ако ти кажа че на английски ще е по-добре - ще е лично мнение, но изцяло си зависи от това какъв пазар целиш. Както и че има начин с който можеш да печелиш от него и говоря за ClickBank, там ако не се лъжа има доста (предимно) дижитал продукти. :)

И да , определено хербалките вървят, както и го има и ефекта на ри-ордър. Но блог с тематика за техникал си мисля че пак ще е добре, ако искаш да се занимаваш с блогване. То и зависи и от целта на правето на блога респективно сайта.:)


Успехи...:)
 
Да, задължително на английски и провери какви affiliate възможности за тази ниша предлагат Commission Junction и ClickBank. Пиши интересно съдържание и не рекламирай веднага. После като започнеш да ранкваш високо в Google, сложи affiliate оферти, няма начин да не спечелиш пари :)
 

Горе