Идея за сайт + Припечелване на малко пари

fanco0

New Member
Като за начало, Здравейте!

Така предложете в каква насока да тръгна, тоест предложение за сайт в, който наистина има хляб. Занимавам се със сайтове от 2 години, но то вече какво ли няма в интернет-а и е доста трудно да се измисли нов проект! За това искам мнението на всеки един от вас(ако е възможно) към какъв проект да се ориентирам от, който може да се припечели някой лев, който ще е интересен за останалите. Парите, които може да се инвестират в проекта не са голям проблем, но се питам какво би привлякло хората в днешно време. Давайте предложения и ако може те да са сериозни.

Благодаря и лек ден!! :)
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Ако за 2 г не си разбрал, значи нещо не като трябва. Ти какви сайтове си правил, какви са ти постиженията, и какво значи че си се занимавал със сайтове?
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

В момента комар с афилет...за всичко друго са ти необходими десетки хиляди унита
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Порно сайт направи примерно - В УСА най-много порно гледат и милярди плащат за това си удоволстиве, как е като идея :D

Много ми е смешно като кажат всичко заето, ти фейсбук ли се кани да правиш. Проучи пазара, какви са потребносттите и желанията на хората, после идеии ще те ударят като товарен влак, а ако те мъриз или нямаш знанията за проучване дай пари на някой т исвърши тази работа, нали не са проблем кинитите.
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Е ти смяташ ли, че ако някой има идея за "изкарване на някой лев", няма да си я реализира а ще я сподели с теб? Ти 2 години какви сайтове направи?
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Ами точно това е, че за тези 2 години пусках сайтове и то не с цел печалба на пари, а лично удоволствие. Знанията, които имам са как да си направя сайт, а не как да го реализирам и точно там е проблема. Интересно ми е просто от какво днешно време хората, които посещават интернет имат нужда.. от какво се интересуват. На мен ми е ясно, че пари от 2рия ден не се печелят, но със времето всичко си идва на мястото. Да го кажем тогава така, идея за сайт с цел да задържа хората в сайта, а парите с времето .. :) Пусках сайт за музика muzi4ka2.com, вероятно не се знае от много хора.. имаше около 200/300 посещения, но някак ми се струва, че има прекалено много такива сайтове и е като да пуснеш 2ри фейсбук .. Не ми е за това дали ще печеля пари от въпросният сайт след 1 месец или след 5 месеца, наясно съм с това, че за да спечелиш трябва и да си дал..
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Едва ли някой ще ти каже какъв сайт да направиш и да е печеливш. Гледай какво се търси и започни да го предлагаш. Micro niche сайтовете винаги са вариант.
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Айде имаш 1 жокер от мен отговори си на въпроса от какво имат нуждат потребителите независимо от ситуацията. Хората имат нужда от няколко неща и това са най-силните бизнеси и с голямата печалба - храни и напитки и да не забравяме лекараствата, особеноно третото там криза не го лови, Икономиката има нужда от 1 Енергия и второстепнно от реурси, а потребителите в нета имат нужда от ....................
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

Търсиш ключова дума с над 1$ CTR, от 2000 до 4000 exact searches на месец. След това купуваш EMD домейн, пускаш един wordpress (strong on page seo). След това плащаш на някой да напише 4-5 статии (unique content english). Правиш един бласт от 50 000 AA blogs, спамиш в АА directories с AMR (всяко друго SEO като SenukeX и т.н. е добре дошло). Ако имаш късмет след месец-два този сайт ще прави по 2-3$ на ден. Почни да пускаш по няколко такива блога седмично и си готов :) Хубавото е, че можеш да аутсорснеш всяка една изброена по-горе стъпка. Успех.
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

и след 50к бласт на нов домейн няма ли да е в канала?
 
От: Идея за сайт + Припечелване на малко пари

много точно казано мисля по абсолютно същия начин, и от къде ти хрумна, че някой би те допуснал до кацата с меда, така за спорта без да му даваш нищо
 

Горе