Изи Шаре-65 % от всички продажби и репродажби (rebills) или $40/ 1000 сваляния

niks

New Member
Масовото използване на известните на всички ви шеринг програми като Матрикса, Орон или Уъплоуд съвсем логично доведе до тяхното девалвиране и намаляване на приходите от работата с тях.

Това се дължи на факта че всеки бизнес си има определен обем от консуматори и когато той се запълни или трябва да смениш бизнеса или да им предложиш нещо ново защото всички вече са клиенти на даден играч или с други думи имат вече закупени премиум акаунти и трудно се реализират нови продажби.
Именно тава ме накара да търся алтернатива за да задържа нивото на приходи и тя не закъсня


Представям ви новата строго уебмастер ориентираната програма Изи Шаре

Това което е отличава от останалите подобни е плащането освен за продажби и за репродажи или т.н rebills












Какво означава rebills:
Над 80 % от продажбите се състоят от едномесечни акаунти за което вие си получавате парите, НО следващия месец около 60% от хората закупили месечен акаунт си подновяват акаунта било автоматично поради абонамент, било ръчно за което съответната програма си получава парите като за нова продажба но ВИЕ НЕ ПОЛУЧАВАТЕ НИЩО от тези репродажби или rebills

За разлика от другите Изи Шаре ви плаща всеки път когато ваш стар абонат си поднови премиум акаунта или с други думи достатъчно е да продадете 10 месечни премиум акаунти след което всеки месец ще си получавате пари от поне 5-6 от тях автоматично абонирали се.

Друго характерно е че Изи Шаре пази файловете на Фри потребители 60 дни, а не както останалите програми 30 дни неактивност(не сваляне)

Плановете които се предлагат са 2

1. Плащане за продажба на премиум акаунт което варира от 55% до 65%

2. Плащане до $ 40 за 1000 сваляния в зависимост от големината на файла.

Плащане:

1. Плащат всеки Понеделник (Парите заработени от предишната седмица)
2. Плащат чрез PayPal, AlertPay, Webmoney.
3. Минимума за плащане е 10$, като вие сами може да изберете дали да ви плащат автоматично или когато вие искате тогава да ви преведат парите.

Получено от мен плащане





Реферален линк за [URL="http://tinyurl.com/vipeasy"]Регистрация[/URL]

Успех
 
Последно редактирано:

Горе