Изработка на анимационни презентации и кратки видеоклипове в After Effect

Weblion

Active Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
NDesign – отличните идеи се създават при нас!

Искате ли да получите работещи и креативни видеоклипове, които да представят услугите или продуктите ви на вашите клиенти и то с до 80% по-ниска цена в сравнение с тази в обикновените рекламни агенции? И така, пред вас стои задачата да намерите човек, който да изпълните необходимата задача. Защо NDesign е това място, където ще намерите решения на вашите проекти, които са свързани в областта на онлайн рекламата и разработката на цялостна фирмена идентичност на дадена марка или продукт? Какви са нашите предимства пред обикновените рекламни агентства?

Ефектът от използването на услугите на независим специалист в дадена област често е значително по-голям в сравнение с този, ако решите да използвате услугите на големите фирми. Защо? Работата се извършва от конкретни хора, а не от логата на компаниите и агентствата! Вие не знаете кой точно работи за вас и какъв е неговия опит в дадената сфера. Освен професионалистите, които се избират на случаен принцип в рекламните агентства, вие ще плащате за наемането на офис и заплатата на персонала, което значително увеличава разходите на всеки един клиент.

По този начин независимите специалисти създават ефективни и креативни решение, а също така ви помагат да спестите вашето време, нерви и пари. По този начин вие получавате продукт, който по нищо не се отличава от най-добрите проекти на големите рекламни агентства и то всичко това с до 80% по-ниска стойност.

[video=youtube;9s66zHUJ5FA]https://www.youtube.com/watch?v=9s66zHUJ5FA&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;VhS1QdJk5oo]https://www.youtube.com/watch?v=VhS1QdJk5oo[/video]
 

Горе