Изработка на уебсайтове на цена, определена от Вас

geopehlivanov

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
logomini.png

Имате нужда от лична страница, която да е вашето лице в интернет пространството? Занимавате се с бизнес и търсите присъствие в мрежата? Желаете да създадете сайт за дадена организация, събитие или благотворителна дейност?

Сайта GIFT BOX EXCHANGE предлага на своите посетители възможност да кандидатстват за създаване на модерен уебсайт. ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ ЦЕНАТА след като вашият нов уебсайт е готов и сами решавате как да се отблагодарите - в парична форма или с ваш продукт/услуга в замяна.

Как работи?

Всеки посетител може да кандидатсва за изработване на уеб сайт от формата за заявка в сайта. Ако кандидатурата му бъде одобрена, GIFT BOX EXCHANGE ще се свърже с него по електронната поща, за да се уточнят подробностите. След изработването на сайта, одобреният кандидат сам определя стойността на получения продукт и начина, по който да се отблагодари за услугата - със своя услуга или продукт, или в парична форма по свой избор.

http://gbox.ga

http://giftbox.tk

ВАЖНО:
Изработваните сайтове НЕ са базирани на WP темплейти нито на други CMS системи. Това са сайтове с уникален дизайн за всеки един клиент. Аз съм повече дизайнер от колкото програмист и поради естеството на работата ми предпочитам да правя сайтове, които няма да изискват големи бъдещи промени и редакции във времето. НЕ изработвам сайтове, които изискват системно динамично обновяване на данни, като новинарски сайтове, сайтове за обяви, големи интернет магазини и други. Ако имате нужда от такива проекти, моля обръщайте се към колегите! Изработваните от мен сайтове все пак могат да включват малки динамични модули, като секция за новини или галерия, които да са интегрирани към ваша фейсбук страница. За онлайн пример на фейсбук интеграцията можете да погледнете сайта на КСУДВ в портфолиото ми по-долу!

ПОРТФОЛИО

Профил в Behance


ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ:

GIFT BOX EXCHANGE


TRIP PLAN


КСУДВ Ямбол
 
Последно редактирано:
От: Изработка на уебсайтове на цена, определена от Вас

Mоже ли някой да помогне да намеря профи програмист който има във портфолиото си сайтове като bazar.bg и mobile.bg?
 
От: Изработка на уебсайтове на цена, определена от Вас

Не мога повече, трийте ми профила тук.
Сериозен съм!!!!! Теглете ми и един бан по ИП
 
От: Изработка на уебсайтове на цена, определена от Вас

Да разбирам ли, че срещу купичка ориз си готов да направиш сайт за моя китайски ресторант?!?
 
От: Изработка на уебсайтове на цена, определена от Вас

Да разбирам ли, че срещу купичка ориз си готов да направиш сайт за моя китайски ресторант?!?

Разбирай го както искаш. Първо, за да направя даден сайт е важно да ми е харесал проекта - с каква насоченост ще бъде сайта, за какъв човек/бизнес ще бъде или с каква кауза. Трябва първо вътрешно аз да имам желание да направя точно такъв сайт. В този смисъл - не правя нещата НА ВСЯКА ЦЕНА. За това и си има форма за кандидатстване, в която всеки си описва сайта от който има нужда, и ако ме спечели с идеята си, аз се свързвам с него, уточняваме подробностите по изграждането и му правя сайта. След като го направя му показвам резултата и той сам решава как съм се справил - и какво заслужавам за труда си и какво той може и е готов да ми предложи в замяна. Тук става въпрос за съвсем различен модел на мислене от страна на "киента" и "разработчика". Трябва да има взаимо доверие и уважение, без нито една от страните да има някакви различни очаквания от това, за което са се договорили. Всичко е един вид на добра воля - от двамата души зависи да са си взаимно изгодни, без това да е в основата на нещата - тук не става дума за бартер, а за икономика, базирана на даровете. В сайта ми (в подписа ми и в първия ми пост в тази тема) има повече информация за това какви са принципите на този вид икономика и как работи тя. За нашите географски ширини на някой това може и да му изглежда странно и абсурдно и сигурно винаги ще има такива, които ще се съмняват, а други просто ще искат да се "възползват" и да "прецакват" и просто да има "далавера". Ако все пак някой има съмнение, че този модел може да работи, ето ви пример с човек, който се занимава точно с това, макар и при него механизма на работа да е малко по-различен от моя:
https://adrianhoppel.com/gift-economy/

Който има допълнителни въпроси, винаги може да ми пише тук или на лично съобщение. От над 15 години се занимавам със създаване на уебсайтове и лично за себе си и според моя светоглед съм решил да ползвам този модел на работа вече, а дали хората ще се възползват - зависи от техните разбирания и това дали са отворени към нещо различно.
 

Горе