Търся: Изработка на custom Shopify онлайн магазин

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
сЗдравейте,

Търсим хора с приличен опит в работата с Shopify, тъй като ни трябва някой който да ни изработи къстъм онлайн магазин използвайки тази платформа.

Работата ще включва, но няма задължително да се ограничава само в:
- Изработка на къстъм дизайн на Shopify онлайн магазин - знаем какво искаме, трябва ни някой, който може да го докара откъм визия и функционалност
- Интегриране на различните типове инструменти за проследяване на кликове/конверсии - Facebook Pixel, Google Analytics, etc.
- Донастройване на готови Shopify apps, така че да изглеждат добре на сайта - понякога различните app-ове не излизат точно както се предполага, така че може да се наложи да се напаснат ръчно
- Интегриране на социалните мрежи в сайта - FB страницата на началната страница, бутони за шерване на продуктите и т.н.
- Настройване на E-mail Subscribtion система. Настройване на office@, sales@ и т.н. мейлите към домейна.
- По възможност бихме искали логото да е включено в проекта, но в краен случай можем да си намерим алтернатива и сами.
- Евентуално дългосрочна ежемесечна поддържка на сайта, така че в случай на проблеми и бъгове, да се реагира навременно и адекватно

Това е общо взето. Идеята е, че Shopify системата сама по себе си е достатъчно удобна да се направи приличен сайт от лаици в програмирането като нас. За това искаме някой, който наистина да докара нещата до следващото ниво откъм визия, удобство на навигацията в сайта от страна на потребителите и т.н. Примерни сайтове/портфолио включващи ваши предишни проекти на тази платформа ще са в плюс, когато обмисляме възможноста да работим с вас.

Добре ще е, ако ми изпратите някакви примерни цени на лично съобщение.

Също така е за предпочитане ако сте от София, тъй като бихме се радвали да можем да обсъдим проекта на живо с човека, който ще го изработва. Хора, които могат да започнат работа по сайта в по-кратки срокове ще са с предимство при избора ни.

Също - това може да бъде първия от доста проекти, така че има възможност за взаимно изгодно дългосрочно партнъорство, ако ни хареса работата ви по първия сайт.

Поздрави!
 
Последно редактирано:

Горе