Търся: Изработка на WordPress тема

ndoe

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
търся човек, който да може да изгради WordPress тема по HTML/CSS фотографски шаблон, така че да мога лесно и бързо да редактирам съдържанието на сайта си. По-долу ще намерите списък с основната функциалност, която искам да има администраторския ми панел.



В администраторския панел искам да имам бутон “Theme Options”, в който да мога да променям основните компоненти на сайта:

- General:
- fav icon file - избор на favicon файл
- Theme style - “Dark” or “Light” - избор на цветова тема на сайта. При избора на такава тя трябва да има същата цветова гама както HTML демото.
- Disable Right Click
- Right Click Message

- Custom CSS - това трябва да представлява форма, в която да може да се добавя CSS код. Под тази форма да има следното пояснение: You can include custom CSS to this field. There's also a custom.css file included with the theme which you can make additions to.

- Menu logo - от тук трябва да мога да си редактирам логото, като имам следните възможности:
- Upload logo - избор на лого
- Logo width - големина на логото

- Fonts - избор на google шрифт със следните опции:
- Choose google font (падащо меню със списък от шрифтове)
- Font size
- Content line height
- Content letter spacing

- Footer
- Copyright text (текстово поле)


изброените по-горе опции да имат бутони за запазване на промените “Save all Options” и бутон “restore defaults”



Страници:

- Home page - да мога да добавям и редактивам снимките

- Albums - чрез администраторският панел да може да се редактира “корицата” на албума (т.е. снимката на албума) и заглавието. Както и да се добавят нови албуми или изтриват такива. Също така админ панела трябва да предлага опция за избор на албум: “grid 2 horizonal”, “grid 3 horizonal”, ”grid 3 vertical” и “grid”

- Gallery - отново да има стандартните опции за добавяне, редактиране и изтриване на снимки. Тук отново трябва да има опция за избор на тип галерия: “grid 2 horizonal”, “grid 3 horizonal”, ”grid 3 vertical” и “masonry”.

- Prices - от админ панела да могат да се променят ценовите листи, да се изтриват и добавят нови.

- Contacts - да могат да се редактират всички компоненти в тази страница. Контактната форма - от админ панела да се добавя имейл адреса, който ще получава кореспонденцията с потребителите. Карта - да може да се променя адреса от админ панела.


При интерес очаквам да се свържете с мен на ЛС,

Благодаря!
 

Горе