Изработка на WP сайт

Статус
Not open for further replies.

dnc

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
20   0   0
Здравейте,

търся фриленсър или фирма за изработка на сайт за обява за работа - в случая говорим за една конкретна професия. Сайта ще е на Английски, Вие няма да го пълните с инфо...

Имам хостинг ( SiteGround ) и домейн ( GoDaddy ).

Бих искал сайта да е на WP, но бих разгледал и други възможности ако препоръчате, спрял съм се на тази тема
http://themeforest.net/item/jobboard-responsive-job-market-theme/9321086?WT.oss_phrase=&WT.oss_rank=26&WT.z_author=minimalthemes&WT.ac=search_list

Нужно е да има Регистрация на фирми пускащи обявите, регистрация и ъплоуд на CV от лица търсещи работа, както и интегриран PayPal - мисля че темата от линка по-горе поддържа всичко това.

Темата има 2 хоум пейджа и мисля да се спра на вариант 2, защото е по семпъл.

Категориите както следва:

HOME - при всяко натискане да връща в началната страница при търсачката.

POST A JOB - фирми и агенции да имат възможност да се регистриран и да правят акаунти ( мисля че темите поддържат дашборд от където да си менеджират обявите ) услугата ще е платена ( само PayPal да се ползва )

POST A RESUME - кандидати за работа да могат да се регистрират и да си качват СV - услугата за тях ще е безплатна

PRICING - четири плана - 1. Пет FREE обяви с валидност 30 дена, 2. неограничен брой обяви за срок от 3 месеца, 3. неограничен брой обяви за срок от 6 месеца, 4. неограничен брой обяви за срок от 1 година. ( това не знам как ще се следи срока когато изтичат обявите - малко ми е тъмно тук )

BLOG - тук е ясно, стандартен блог - постовете да следват един след друг

CONTACT US - мисля, че формата предложена в самата тема си е ок.

Тук е мястото да спомена, че ми се иска готовият сайт да се отличава от темата поне малко - цветово и да бъдат премахнати някой ненужни за мен неща.

Ако имате други подходящи варианти ще се радвам да ги споделите, оферти с цена и портфолио може да пращате на ЛС. или директно в темата., търся човек или фирма с опит и реализирани успешни проекти.

П.С. Ще се постарая да отговарям в кратки срокове на всеки писал, също така приемам съвети....

Поздрави
 
От: Изработка на WP сайт

Привет,
мога да ви съставя подобен сайт в рамките на 2 часа (имам софтуера, само визията ще е леко калпаво съставена за този период).
Нова съм, затова няма да ви дам цена, а ви давам възможност вие да оцените труда ми.
 
От: Изработка на WP сайт

Благодаря slaveya, но търся качество, а не нещо калпаво ( просто искам нещата да се получат от първият път, а не с последващи доработки ) - бих те посъветвал да си пуснеш тема с услугите който предлагаш + реализирани проекти и тогава е въпрос на време да си намериш и първият клиент тук във форума.

Разбирам, че в началото е трудно, но прояви търпение и упоритост и предложи качествена услуга на съфорумците.

Успех от мен.
 
Здравей.

Видях ти обявата и може да помогна. Да ти пиша на лично? Нещо само ако може да ми кажеш - слайдовете, логата и другите дизайнерски изпълнения трябвали да присъстват като задължение на изпълнителя. Мерси за отговорите.

Поздрави,
Б.
 
От: Изработка на WP сайт

Блинки, благодаря - по принцип доста от нещата в темата искам да отпаднат, ще се стремя към максимално изчистен и семпъл дизайн.

Винаги може да ми пишеш - препоръки и съвети приемам винаги.
 
От: Изработка на WP сайт

Благодаря на всички писали до момента, всеки ще получи отговор в следващите 24 часа без значение дали е положителен или не.

Моля, всеки който ще почете темата от тук нататък да не ми праща ЛС - получих достатъчно оферти.

Хубава вечер на всички, благодаря още веднъж.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе