Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

cremabox

Active Member
Здравейте, колеги!

Изчезват ми поръчките от админ панела
Поръчка номер 71
Поръчка номер 69
Поръчка номер 68
....
Получавам имейл, на който имам данни за поръчката, но нещо в панела не се отразява. Имате ли мнение по въпроса?
Прикачвам скийншотче
zzzdasd1.png
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

виж дали имаш Missing orders. Sales -> Orders -> Status -> Missing Order. Това може да са продукти, които клиент е сложил в количката и е дал чекаут, но се е отказал и не е платил
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

За непотвърдени няма да получава писма.

Сигурен ли си че само ти имаш достъп до администрацията на магазина?
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

Защо? питаш сайта аз съм го правил
А това го нямам
Sales -> Orders -> Status -> Missing Order.

А м/у зададен е метод за пазаруване без регистрация, а и съм добавил един модул за добавяне на модули директно от администрацията и клиента ми прави някой шашми от време на време. Май ще го махна тоз модул, защото само заради тоз бутон сиг 20 пъти отстранявам проблемите му.
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

И на мен така ми вървят поръчките, чат-пат се пропускат по 1-2 номера. Но мисля че е нещо нормално. Предполагам като някой добави неща в кошницата, напише данните и после обаче не потвърди с последния бутон го зачита като номер, но не съвсем и затова се прескача така или нещо подобно. Но не мисля, че са завършени и после изчезнали поръчки. По-скоро са незавършени!
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

Да за писва се в базата данни като не потвърдена поръчка, но не се показва защото си остава със статус "0" но защо ти изпра мейл ми е странно.

Все пак ако имаш данните на клиента може да го контактнеш защото в повечето случаи хората не съзнават че не са поръчали :)
 
От: Изчезват поръчки на Opencart 1.5.4

При мен няма мейл и не се отразява в админ панела като поръчка, просто са се отказали в последния момент според мен. Или пък са добавили нещо в кошницата, а после не са въвели данните.
 

Горе