Има ли подходящи афф сайтове за тази ниша?

HavVvoC

New Member
Става въпрос за домашните любимци... ако създам сайт на тема котки примерно (или друг домашен любимец) има ли сайтове, чиито продукти да продавам (някакви аксесоари за дом. любимци) или трябва да залагам на адсенс или други реклами :roll:
 
ами той е още само проект или идея, но при всички случаи ще го направя на английски и на собствен домейн...
 
има всичко за животни аз съм попадал на фармаси за кучета 2мг морфеин и спи цяла нощ като къпан, сигурно има и други четох из нета че са популярни кучешки и котешки дрехи, даже има бира за кучета даваха еди къде си можеш да излезеш на кръчма с домашният любимец и да одарите по няколко бирички :)
 
Ами аз точно за това ми хрумна такава идея и се насочвам натам... щото има страни на запад, които са луднали по домашните си любимци. Какви ли случаи няма и какви ли глезотийки няма... Имат голям интерес хората към домашните си любимци и с подобен проект може да се привлече аудитория... въпроса е афф или реклама...
 
ми ето ти едея почваш да правиш дрешки за домашни любимци и почваш да дропшипваш из страните където е актуално имаме тема по този въпрос, благодарение на Е-бизнеса ще разбереш как седят нещата с този вид бизнес :)
 

Горе