Търся: Инженер с 3D принтер

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

Трябва ми някой инженер или любител, който може да изработва продукти по поръчка. Имам нещо специфично наум, което имам нужда да бъде изработено за мен лично, но ще държа лицето да уважи моята интелектуална собственост върху идеята за продукта спрямо Бернската конвенция - т.е. ще се подпише договор, че изработваме прототип на продукта и всички последващи права върху продукта си остават за мен.

Проектът не е супер сложен и е свързан по-скоро с подобрение на вече съществуващ продукт с добавяне на определени елементи към него.

Трябва да разбирате от създаване на решетки с повтарящи се елементи, сглобки( на различни елементи с цел стабилност и възможност за ротация) и създаване на елементи, които могат да се завъртат/отвъртат един от друг.

Очаквам портфолио и ориентировъчна цена за проекта, наясно съм че такава е трудно да се определи без да дам повече информация за продукта, но ще искам някакъв ориентир като почавото заплащане или за проекта като цяло, преди да дам каквато и да е информация за продукта, който ще ми трябва да се изработи. Т.е. на лични съобщения без портфолио и цена няма да отговарям.

Моля пуснете ми информация и с какъв тип принтер точно разполагате.

Поздрави!
 

Горе