Интересен въпрос при PR на expired domains..

Bigger

Member
Става въпрос за странно явление и въпроса заслужава ли си и има ли някаква полза от следното: Значи забелязах един домейн, изтекъл вече, мога да го купя с ПР4. Чудя се какво да правя, според мен е доста голяма вероятността на следащия ПР ъпдейт, дори и да го взема да си отиде на 0, и това че си го взел няма никаква полза, а и домейна не е кой знае какво та да си заслужава да го взимаш... мисля си за някакъв редирект 301.. ама незнам оглеждам му backlinks.. няма от никакви други саитове освен от тия който там ти дават някакви списъци на изтекли домейни.. незнам някои да знае какво се прави с изтекли домейни с ПР и има ли смисъл да ги купуваш или е се тая..
 
От: Интересен въпрос при PR на expired domains..

Само да не се отплесна от темата,но за PR съм настроен скептично.Имам домейн на който от година и повече време седи един празен индекс и сайта си държи PR3.Мисля си,че Google не обръща вече голямо внимание на PR.
 
От: Интересен въпрос при PR на expired domains..

Да да, нормално.. но все пак имаш някакви връзки към този сайт нали, за да си взел ПР3, а при положение, че домейна е изтекъл и се вижда, че тези връзки са малко и са само от някакви несигурни сайтове, незнам нещо не си го обяснявам... ако се задържи добре, ще се направи един сайт на него и мисля, че ще се развие много по бързо отколкото ако няма въобще ПР..
 

Горе