Интересно предложение за креативни хора със знания и идеи

N1ck

Active Member
Мисля че тази тема в BHW заслужава да се погледне.

По принцип мението ми са BHW е влошаващо се и препоръчвам да не се чете с изключение на спомената по-горе тема.

- Ако вие сте човек със знания и/или добра идея можете да се включите в съревнованието и евентуално да бъдете избрани. (ако се рег. днес след 3 месеца можете да участвате ако до тогава направите 100 поста)
- От друга страна там (специално в спомената тема, за разлика от останалите) от време на време се шерват интересни неща които могат да са ви от полза

Админите на Предприемач може би ще останат със смесени чувства относно моята препоръка и линк към конкурентен форум, но от друга страна смятам, че двата форума да доста различни и едновеременното им ползваме само би могло да помогне (забележка - 99.97% от BHW са пълни глупости и по-добре не се чете, особенно темите за бързи пари, SEO и линкбилдинг). Но има интересни неща в темите за ремаркетинг например.

В заключение ще кажа, за тези които не са запознати, че BHW би могъл да е както пътят към ада, така и ракетата носител която може да ви изведе на висока орбита. Ако сте наистина умен и креативен това рано или късно ще бъде забелязано от админите, модераторите и другите потребители с по-специален статус, което на практика е една възможност да се присъедините към един наистина страхотен екип от успели хора. Организират се сбирки (обикновенно в Лондон) където на живо можете да се запознаете с доста интересни хора и това да промени живота ви.

От друга страна можете лесно да се подлъжите по някоя тема за бързи пари или услуга която обещава да класира скапания ви сайт на първа позиция за 3 дена срещу смешна сума пари. Аз не купувам нищо от BHW и ви съветвам и вие нищо да не купувате. Единственото полезно нещо са някои идеи които можете да ползвате при изграждане вашия собствен бизнес план.

Повечето от хората които шерват идеи във BHW са загубеняци които едвам свързват двата края и нямат пукнат лев в джоба (а имаче ви учат как да изкарате бързи пари).

Единствените които правят пари там са тези които предлагат услуги - това е вашиата възможност ако имате какво да предложите и успеете да им взелете под кожата (те трудно приемат нови звезди, но темата горе би могла да ви помогне).
 

Горе