Искам да продам някои неща с цел подпомагане

daniel.13

New Member
Здравейте. Първо се извинявам ,ако нарушавам някое правило. Публикувам тук, понеже форума е доста голям. Често съм посещавал сайта, чел съм доста неща от тук.

Наскоро изгоря почти до основи къщата на родителите ми. Продадох доста неща включително автомобила си, за да мога да им помогна да си стъпят на краката. Имам още някои неща, които бих искал да продам възможно най-бързо, понеже парите за ремонта са на свършване, а и най-вече банката ни притиска за вноска. Ще кажете тук не сме ОЛХ и сте прави (пуснал съм обяви и там,но няма особен интерес). Просто всеки лев в момента ми е ценен и ако на някого ще му свършат работа тези неща- нека да пише на ЛС, там ще дам повече информация и снимки :)

Неща за продаване: Телефон Samsung Galaxy A70
Джанти и гуми за BMW 16"
Часовник Daniel Klein
Дамски комплект обеци + колие
 
Последно редактирано:
Здравейте, продаден е само телефона, останалите неща все още са налични. За съжаление е крайно недостатъчно. До 6 Март трябва да успея да събера още 1 700лв иначе родителите ми остават на улицата. Банката ни притиска. Аз живея у приятел, буквално нямам нищо в момента. Каквото можах продадох. Роднини до колкото можаха ни помогнаха. Работя по 16 часа на ден вече почти 3 месеца, не спя и не се храня. В края на месеца заминавам за чужбина, за да мога да изкарвам повече пари. Но този месец е критичен. Събраха се доста задължения. Повечето са погасени, остават само 1 700 лв, а аз буквално имам 10 лв в джоба и 5 дни срок, нямам идея какво да правя. Не съм крадец да отида да открадна от някъде...
Неудобно ми е да търся пари от непознати, но просто ако някой може да помогне с нещо ще съм му благодарен цял живот. Евентуално на по-късен етап, след като започна да изкарвам повече пари в Германия мога и да ги върна. Просто в момента виждам какво е да си на дъното...
Това е от мен и се извинявам, че ставате свидетели на всичко това. Просто ми тежи и реших да споделя.
 
Вземи пари от близки. До 5-ти няма как. И как точно ще те изритат? Нещо не погасяват на време ли? Или? Просто вземи на заем от роднини, познати, ако положението е такова зле. ;)
 

Горе