Искам да пусна CPC кампания на български - Кое да използвам?

nik0la

New Member
Искам да пусна CPC кампания на български, но сега пред мен седи дилемата коя мрежа да избера, дали да е една или няколко и как да оптимизирам бюджета с който разполагам правилно. Някой можели да препоръча?
 
От: Кое да използвам?

Подбри си добре ключовите думи и налазвай Google Adwords. Не, не очаквай свръх ефективност от кликовете. Просто ако нацелиш добре ключовите думи и за тях плащаш ниски цени, от бройката ще си избиеш инвестициите. Предимството на тези е, че можеш да си допълваш бюджета периодично с дребни суми от поне 20лв. Също така няма формалности и се плаща лесно (с Visa Electron може).

Като гледам, май станах рекламен агент на Google. Искам комисионна от Г:mad:!
 
От: Кое да използвам?

Аз не търся да си избия парите, а да оптимизирам добър трафик към сайта си, което аз лично му казвам инвестиция в сайта.
 
От: Кое да използвам?

Явно не съм бил съвсем ясен. Под избиване на парите имах предвид точно това - осигуряване на качествени редовни посетители. Посетителите са също измерими в пари, така че с това практически парите са избити.
 
Re: Кое да използвам?

и аз бих гласувал за адурдс лесно се започва намират се ваучъри с които да направиш тест и по добре давай повече за клик но си направи таргетирана кампания ще си по доволен от резултата отколкото да избереш много не таргетирани киурди и да даваш евтино
 
От: Искам да пусна CPC кампания на български - Кое да използвам?

И аз бих ти препоръчал Google Adwords. Моят личен опит сочи, че резултатите са добри. Ето и едон съвет. Прецени от коя държава искаш да получиш посещения и избери само нея от списъка с държави. В противен случай ще имаш и кликове от Никарагуа и Кувейт, които не знам дали ще ти свършат работа....
На скоро изпробвах Etarget. Мога да кажа, че също съм доволен. Рекламите им се излъчват по няколко големи и купища по-малки сайтове, но отчетността е добра и рекламата е ефективна. Имат изискване да се стартира със 100 лв, но аз се обадих и ми казаха, че мога да преведа и по-малка сума, за да опитам (нямах им много вяра в началота :) ). Доволен съм и ще продължа да рекламирам с тях.

Поздрави и успех!
 

Горе