Искам оферта за направа на сайт

cecipenev

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Значи, нека първо да кажа, че сайта ако ще се прави от някой от форума, то ще се прави около нова година, за да може да се пусне след нова година, половин месец максимум след настъпването на годината.

Става дума за направа на онлайн магазин, с готова система, която има достъпен и лесен админ панел, но трябва дизайна да е уникален, тоест не готов template, а нещо, което човека ще сътвори сам.

Нямам голями претенции, визиата трябва да е от сорта на тази модерната визия, която е навлезнала в момента от сорта на http://gong.bg , http://vmusic.bg , http://vgames.bg и т.н., дано ме разберете какво имам в предвид.

Търся направа на сайт, като има възможност същия човек ако се съгласи и да подържа сайта, поне един месец, докато потръгне както трябва, но все още не е решено.
Също така се интересувам и от СЕО услуги за този сайт, след като се пусне.

Благодаря предварително.
 
От: Искам оферта за направа на сайт

Аз ти препоръчвам да се обърнеш към средноголяма фирма. Един познат така ми разправяше преди време, че някой му бил правил сайт и после хванал гората :)

Разправя ми: абе човек какви сте ви програмистите, обаждам се на човека а той ми разпратя че бил с байка в планината и нямал интернет и не можел да ми помогне :))
 

Горе