И все пак е само игра...

madgooglebot

Well-Known Member
http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/06/28/i-vse-pak-ne-e-prosto-igra.122551


Наистина никой не е вярвал, че това може да се случи! Един велик отбор с традиции и многобройни фенове. Рекордьор по титли и постижения. За много хора - легенда, ежедневие и смисъл в живота.
И какво стана? Случи се това, което никой, никога не е предполагал, че ще се случи. Случи се невъзможното, това което никога в БГ няма да се случи.
И южноамериканците показаха, че са светлинни години пред нас, много над личните интереси, комерсиализма и корупцията.
Загубиха 110 години слава и респект, но спечелиха чест, уважение и достойнство!
Дано се завърнат отново сред елита, там им е мястото и го заслужават.




п.п. Забележете: втора дивизия играят без гостуваща агитка... също много отдавна въведоха двама главни съдии...все неща против уреждането на мачове и увреждане на спорта. А кога ли и у нас??
 
От: И все пак е само игра...

Ще дам един пример от родното ни първенство - Ботев Пловдив. Преди година отборът беше разкъсван от президента му, година след година - продажба на футболисти, не плащаше заплати и има милиони левове задължения към различни институции.
Тогава ръководствата на футболните фракции се организираха и с помощта на треньори, футболисти (бивши и настоящи), както и с подкрепата на феновете събраха една значителна сума пари и създадоха ново юридическо дружество. В момента използва старата емблемата на клуба. Този сезон се завръща в "Б" група. В историята на клуба той е изпадал 2 пъти в по-долна дивизия от "А" група. И 2-те години (общо за двете изпадания) са под ръководството на ДХ (Димитър ХристолоФ). Въпреки трудностите феновете не се отказаха от отбора, а напротив - подкрепяха го още повече. От тук нататък се надявам само славни години да следват за Ботев Пловдив.
 
От: И все пак е само игра...

Последно време изобщо не следя футбола,но това не съм го очаквал-РП да изпадне в долна дивизия...
 
От: И все пак е само игра...

Що се отнася до Ботев Пловдив, баща ми му е фен и заради него знам доста за отбора. През цялата тази година, в която се бореха да се върнат на мястото, което им се полага, те имаха много здрава агитка и също така си предаваха мачовете онлайн, в дъжд, сняг, студ, винаги имаше ентусиаст с камера, която предаваше мача на живо, имаше и коментатор, а в същото време имаше и онлайн коментар на мача в html страница, както и онлайн чат в реално време. Така че, баща ми си гледаше всички мачове на компютъра и беше супер доволен.
 

Горе