Какви статии са ви нужни?

5ROVBABY

Active Member
Интересно ми е статии на каква тема ви трябват за сайтовете? Също така, каква дължина предпочитате? Излишно е да казвам, че статиите трябва да са уникални. С тази тема се опитвам да направя нещо като проучване на пазара.
 
От: Какви статии са ви нужни?

Защо никой не иска да сподели тази информация? Вярно е, че ако споделите тази информация издавате на каква тема е даден ваш сайт, но все пак не го споменавате. Лично аз не виждам някакъв проблем или риск.
 
От: Какви статии са ви нужни?

на анг език - красота и здраве 500 думи . а каква е целта на темата ? Като разбереш какви тематики се търсят да предложиш такива уникални статии ли ?
 
От: Какви статии са ви нужни?

Нещо такова, но това евентуално ще бъде за български статии. Но в темата нека се споделят и за англ. статии. Ако е проучване, нека да е пълно. :)
 
От: Какви статии са ви нужни?

Най-лесно ще го направиш това проучване, като питаш "контентаджиите" какви статии им поръчват. Ако споделят разбира се. Защото всички имаме различни сайтове и естествено ни трябва различен контент.
 
От: Какви статии са ви нужни?

На мен ми трябват кратки, средни и дълги статии на английски и български на всякакви теми, които не са в конфликт с правилата на AdSense. Предпочитам сам да си ги пиша.
 

Горе